Atklājam aktrises Koksas, Stinga fitnesa noslēpumu – vibrācijas trenažieris! (2)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Viens no pasaulē efektīvākajiem un modernākajiem fiziskās sagatavotības trenažieriem ir Power Plate, ko žilbinošam augumam aktīvi izmanto daudzas pasaulē pazīstamas zvaigznes, piemēram, aktrise Kortnija Koksa, mūziķi Stings un Madonna.

Pētījumi apstiprina, ka vibrāciju treniņš sniedz par 57% efektīvāku rezultātu nekā parasts treniņš un diēta kopā.1

Kas ir Power Plate?

Lai arī tas ir moderns un jauns vingrošanas palīgs, Power Plate efektivitāte jau ir izskandināta pa visu pasauli. Zīmols Power Plate visā pasaulē ir daudzu slavenību lieliskā izskata atslēga un tā īsā, bet produktīvā treniņa programma sniedz papildu enerģijas devu, kas motivē regulāriem treniņiem.

  • Supermodele Klaudija Šifere: «Man patīk lietot Power Plate un iekļaut to savā treniņu programmā, jo tas aizņem tik maz laika. Esmu strādājoša mamma ar saspringtu grafiku, Power Plate ir veids, kā uzturēt sevi formā, nepavadot vairākas stundas sporta zālē, bet gan kopā ar ģimeni.»

  • Aktrise Kortnija Koksa: «Power Plate ir krasi mainījis manus treniņus. Es zinu, ka katrs mana ķermeņa muskulis ir iekustināts tā, kā to nevar izdarīt parastā treniņā. Man patīk šis trenažieris!»

  • Rokmūziķis Stings un «The Police»: «Grupai ar regulārām turnejām ir psiholoģiski grūti noskaņoties vēl arī regulāriem treniņiem sporta zālē, tāpēc trenažieris Power Plate lieliski noder, lai varam apkopot savus spēkus un koncertā izskatīties, cik labi vien iespējams. Jā, mēs to ņemam līdzi tūrēs!»

  • Dziedātāja, TV vīdžeja Danija Minoga: «Man Power Plate treniņi ir vieglākais un ērtākais veids, kā iegūt slaidu augumu. Power Plate trenažieris ir licis man citādi paskatīties uz regulāriem treniņiem.»

  • Aktieris Klints Īstvuds: «Power Plate ir ātrs un efektīvs treniņš pirms golfa spēlēm, jo tas man ļauj būt 100% gatavam iesist īstajās bedrītēs. Sporta jomā daudz kas nāk un iet, bet Power Plate paliek, jo ir drošs un efektīvs trenežieris.»

Power Plate ir vienmērīga paātrinājuma treniņu vingrojumu komplekss, kas tiek izpildīts ar Power Plate sporta trenažieri. Treniņš sniedz milzum daudz pozitīvu reakciju, sākot no tūlītējas asinsrites uzlabošanās līdz citiem vērtīgiem rezultātiem: muskuļu spēka, lokanības un kustību amplitūdas palielināšanās, celulīta samazināšanās, kaulaudu blīvuma palielināšanās, sāpju samazināšanās un ātra atlabšana pēc slimības.

Nodarbības vienmēr notiek profesionāla trenera vadībā, ar kuru jūs kopā nosakāt sev vispiemērotāko treniņu grafiku un programmu.

Studio 3Power Plate trenere Sabīne:

«Power Plate ir lielisks veids, kā apvienot aizņemta cilvēka ikdienu ar sporta treniņu, un tas ir efektīvs risinājums ātrākai rezultātu sasniegšanai. Es ieteiktu Power Plate ofisu darbiniekiem, jaunajām māmiņām un tiem, kas vēlas uzturēt formu vai to iegūt ātri un ērti, netraucējot darba grafikam.»


Studio 3 Power Plate treneris Edgars Maksis:

«Vibrāciju trenažieris uzlabo dziļās muskulatūras stabilitāti, kas ir stājas un gaitas pamatā. Trenažieris ir ļoti nozīmīgs cilvēka kustībai, jo vibrāciju dēļ muskuļi tiek iekustināti bez paša iesaistības. Rezultāti jūtami jau pēc pirmajiem treniņiem. Power Plate treniņš ir progresīvs un efektīvs.»


Kā viss notiek? Pilnvērtīgs treniņš ilgst tikai 15 minūtes (kas, starp citu, atbilst klasiskas aerobikas 1 stundai), tādējādi ietaupīsiet 45 minūtes, un 15 minūtes ir krietni vieglāk atrast starp daudzajiem darba, mājas un kāzu rīkošanas pienākumiem. Komplekso vibrāciju ietekmē aktivizējas organisma nostiprinošie un atjaunojošie procesi, kas pavisam drīz jau ir pamanāms ārējā izskatā.

Power Plate treniņus varat apmeklēt salonā Studio 3, Rīgā, Baznīcas ielā 20/22 vai iegādāties ierīci lietošanai mājās jebkurā jums ērtā laikā. Plašāku informāciju par Power Plate uzziniethttp://www.studio3.lv/LV/Power-Plate/

1http://www.powerplate.com/us/benefits/research

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu