Iznācis jaunais žurnāla Annas Psiholoģija numurs!

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ne viss ir tā, kā izskatās. Dažkārt vārdi melo, bet klusumā dzīvo patiesība. Tāpēc žurnāls Annas Psiholoģija meklē dziļāk un runā par lietām, kas ietekmē mūsu dzīvi un labsajūtu.

  • Numura intervijā šoreiz – žurnālu izdevēja Santa Anča pārvērtē savu dzīvi: «Viens posms ir noslēdzies, esmu ievilkusi krustiņus visos lodziņos, ko dzīve prasījusi. Tagad jautājums: ko tālāk?»

  • Numura tēma – meditācija. Vai tā ir kārtējā modes lieta vai tomēr parādība, kas mainīs pasauli? Kāpēc tā mums šobrīd ir vajadzīga? Ekspertu vidū – Pasaules kristīgās meditācijas kopienas vadītājs, daudzu grāmatu autors Lorenss Frīmens.

  • Kāpēc skatāmies TV psiholoģiskos šovus un ko tajos meklējam? Ko par to saka paši šovu vadītāji un ko – psihoterapeiti? Sarunas ar šova Runāsim atklāti! vadītāju Kaiju Gulbi, šova Aina vadītāju Ainu Poišu un citiem ekspertiem.

  • Mēs abi un... mani bērni, tavi bērni, mūsu bērni... Saliktā ģimene ir mūsdienu realitāte. Kā dzīvot, lai tajā visi justos labi?

  • Veģetatīvā distonija – par to beidzamajos gados rakstīts daudz un bieži, tomēr lielākoties nav pateikts pats būtiskākais. Mēģinām kliedēt mītus un atrast īsto recepti, kā īsti ar to tikt galā.

  • Sociālie tīkli var būt ļoti noderīgi, kad vajag atrast senu paziņu; tur arī var drusku atpūtināt smadzenes, pačalot un atrast pa domu pērlei. Bet tajos var arī briesmīgi sapīties. Stāstām, kādi psiholoģiskie noteikumi jāievēro, lai tas nenotiktu.

  • Un visbeidzot – Dalailamas autogrāfs visiem Annas Psiholoģijas lasītājiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu