No biežākas sportošanas sievietes attur laika trūkums

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Lielākā daļa Latvijas sieviešu jeb 21% fiziskām aktivitātēm nedēļā velta mazāk par 2 stundām, savukārt 43% apgalvo, ka nesporto vispār. Tikai trešā daļa no visām aptaujātajām dāmām sporto vairāk nekā 4 stundas nedēļā. Kā secināts salona STUDIO3 veiktajā aptaujā, papildus laika trūkumam sievietes no biežākas sportošanas vai fiziskām aktivitātēm kopumā attur arī finanšu trūkums un slinkums.

Sportisko aktivitāšu pasaules veselības organizācijas iesaka pieaugušajiem veikt 30 un vairāk minūšu ilgas mērenas intensitātes fiziskās nodarbības katru dienu. Tas nozīmē, ka sportam nedēļā būtu jāvelta vismaz 3,5 stundas neatkarīgi no treniņa intensitātes un veida.

Sievietes, kas sporto ar "Power Plate" trenažieri, ir norādījušas, ka izvēlas šo treniņa veidu papildus citām sezonas aktivitātēm, piemēram, skriešanai, slēpošanai, peldēšanai u. c., jo īsajā treniņa laikā – 30 minūtēs – sasniedz labus un noturīgus rezultātus, kā arī iegūst lielisku pašsajūtu. Tāpat šīs sievietes atzīst, ka labprāt sportotu biežāk.

Fiziskās aktivitātes nosaka dzīves kvalitāti

Salona STUDIO3 vadītāja Ilva Indriksone: „Mūsdienu saspringtajā grafikā aizvien mazāk laika atlicinām fiziskām aktivitātēm, lai gan tieši tās lielā mērā nosaka mūsu dzīves kvalitāti. Power Plate trenažieris tagad vairs nav nākotnes sportošanas rīks – tas ir veids, kā varam sportot šodien, kad sportiskām aktivitātēm šķietami nav laika.”

Vingrojumu komplekss, kas tiek izpildīts ar Power Plate trenažieri, sniedz daudz pozitīvu ieguvumu no tūlītējas asinsrites uzlabošanās līdz citiem vērtīgiem rezultātiem: muskuļu spēka, lokanības un kustību amplitūdas palielināšanās, celulīta samazināšanās, kaulaudu blīvuma palielināšanās, sāpju samazināšanās un ātra atspirgšana pēc slimības. Drīzumā STUDIO3 plāno vēl paplašināt fizisko aktivitāšu iespējas, kas prasa mazāk laika nekā ierasts, bet spēj nodrošināt līdzvērtīgu intensitāti un rezultātu.

Par Studio3

Studio3 ir skaistumkopšanas salons, kas piedāvā ne tikai klasiskos skaistumkopšanas pakalpojumus, bet arī sporta nodarbības ar pasaules slavenību iecienīto Power Plate trenažieri. Lai uzturētu sevi lieliskā fiziskā formā, Power Plate izmanto Madonna, Kailija Minoga, Klaudija Šīfere, Elle Makfērsone un Sindija Krauforde. Tāpat Studio3 saviem klientiem piedāvā Latvijas mākslinieku izstrādātus sieviešu apģērbus un aksesuārus. Vairāk par skaistumkopšanas salonu uzziniet www.studio3.lv.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu