Notiks riepu montāžas sacensības

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Autoserviss OranžGaraž jau otro gadu rīko konkursu-sacensības starp autoservisiem. Konkursa uzdevums ir pārbaudīt, kurš no servisiem visoperatīvāk veic riepu maiņu.

Šis gads solās būt interesants, jo sacensībās plāno piedalīties gan servisi, gan sabiedrībā labi zināmi cilvēki, piemēram, Intars Busulis, Normunds Rutulis, grupas "Triānas parks" dalībnieki un raidījuma SEMS vadītāja Ketija Dombrovska.

OranžGaraž telpās Senču ielā 2c 15. oktobrī plkst. 11:00 riepu montāžas sacensību Oranž Čelendž 2011 dalībnieki centīsies pārspēt iepriekšējā gada rekordu – 11 minūtes -, ko uzstādīja "Auto motīvs".

Aicināti piedalīties visi interesenti, gan no autoservisiem, gan skolām, gan garāžām. Lai sacensības būtu aizraujošākas un dalībniekiem lielāks spars sacensties, aicināti arī skatītāji un līdzjutēji. Oranž Čelendž 2011 uzvarētājs iegūs 100 latu naudas balvu un īpašu Oranž Čelendž kausu, kā arī tiks pasniegtas dažādas veicināšanas balvas labākajām komandām. Sacensības norisināsies divās klasēs: profesionāļu klase un slavenību klase.

Vairāk informācijas par riepu montāžas sacensībām - www.oranzgaraz.lv sadaļā Jaunumi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu