Anna Kurņikova trenēs tievētājus

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Profesionālo karjeru beigusī pasaules sieviešu tenisa zvaigzne Anna Kurņikova kļuvusi par sporta treneri ASV televīzijas tievēšanas šovā "The Biggest Loser" ("Lielākais zaudētājs"), vēsta žurnāls "People".

Telekanāla NBC realitātēs šovā piedalās 15 cilvēki ar lieko svaru, kas cenšas notievēt. Šova galveno balvu 250 000 ASV dolāru saņems dalībnieks, kurš būs zaudējis visvairāk savas ķermeņa masas.

Populārais televīzijas šovs tiek uzņemts jau 12.sezonu, un šogad tajā pieaicināti divi jauni treneri, tostarp Kurņikova, kas vadīs sporta nodarbības par 50 gadiem vecākiem dalībniekiem.

Kurņikova intervijā žurnālam "People" pavēstīja, ka ir patiesi lepna par savu jauno karjeru televīzijas šovā. "Es ļoti lepojos. Pēdējo reizi es tā jutos, kad biju Irākā un Afganistānā, Krievijā un Haiti savos labdarības ceļojumos un pirms tam tenisa kortā," sacīja Kurņikova.

"Es to nedaru tikai tāpēc, lai būtu televīzijā. Nepavisam nē. Es varu palīdzēt un veicināt cilvēku veselību un labklājību. Tā ir lieliska sajūta," norādīja bijusī tenisiste.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu