Ķengaragā notikusi smaga avārija, viens cilvēks gājis bojā

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ķengaragā ceturtdienas vakarā notikusi smaga avārija, kurā gājis bojā viens cilvēks, pastāstīja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) pārstāve Inga Vetere.

(Ziņa papildināta ar pēdējo rindkopu un video.)

Saskrienas četras automašīnas

Avārija notikusi Maskavas ielā 250, kur, saskrienoties četrām automašīnām, cietuši pieci cilvēki un gājis bojā vienas automašīnas pasažieris - 26 gadus vecs vīrietis, informēja Valsts policijas pārstāvis Toms Sadovskis.

Saskaņā ar policijas rīcībā esošo informāciju viena no automašīnām krustojumā veikusi apgriešanās manevru un cita ietriekusies tai sānos, izraisot sadursmi ar vēl diviem auto. Avārijā iesaistītas automašīnas "Toyota", "Volkswagen", "Audi" un "BMW", bojā gājis "Audi" pasažieris.

Pieci cilvēki hospitalizēti.

Aculiecinieki pastāstīja, ka notikuma vietā pie Ķengaraga tirdziņa strādāja divas VUGD automašīnas, policija un ātrā palīdzība. Avārijā cietušās automašīnas atradās uz ietves, un viena no tām, iespējams, trieciena dēļ uz gājēju celiņa atradās pretēji braukšanas virzienam.

Divas stundas apgrūtināta satiksme

Notikuma vietā divas stundas bija apgrūtināta satiksme. Pašlaik Maskavas un Ķengaraga ielu krustojumā satiksme ir pilnībā atjaunota.

Avārijas aculiecinieks Kaspars šo piektdien LNT raidījumam "Degpunktā" pastāstīja, ka tikai par matu tiesu paglābies, jo sadursme notika tieši aiz viņa muguras. 10 sekundes izšķīra visu.

Skatīt pievienoto video.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu