Nissan Juke iespējamais konkurents - Kia Niro (7)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kia

Jau ziņots, ka Kia apsver domu izlaist savu mazās klases krosoveru. Atbilstošais konceptauto Niro ir sagatavots prezentēšanai Frankfurtes auto izstādē.

Kia par to, ka šāds auto tiek gatavots ziņoja jau iepriekš, tikai toreiz vienīgais uzskates materiāls bija aptuvena dizaina skice.

Tagad Dienvidkorejas uzņēmums ir publiskojis vairākus Niro attēlus, taču aizvien uzstāj, ka pagaidām vēl tikai domā par startēšanu mazo krosoveru segmentā, kur Niro sērijveida versijai nāktos dalīt pircējus ar tādiem auto kā Opel Mokka, Renault Captur, Chevrolet Trax un Nissan Juke.

Kia Niro dzimtā vieta ir Kia Frankfurtes dizaina studija, kura atrodas tikai dažus kilometrus no Frankfurtes motoršova norises vietas. Niro izstrādi veikusi speciālistu komanda Kia Eiropas nodaļas galvenā dizainera Gregorija Giloma (Gregory Guillaume) uzraudzībā un jāsaka, ka rezultāts ir visnotaļ simpātisks – mazais auto vismaz attēlos atstāj atlētiska, robusta braucamā iespaidu.

To, vai Niro kļūs par sērijveida modeli, lielā mērā noteiks auto izstādes apmeklētāju reakcija. Tā tiks ņemta vērā, arī domājot par Niro stila elementu izmantošano citos sērijveida auto.

Komentāri (7)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu