Piecu dienu laikā saziedo 18 mikroautobusus ar mājlietām

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Labdarības akcijā «Mājlietu labdarības dienas» cilvēki saziedojuši 18 kravas mikroautobusus ar mājlietām grūtībās nonākušām Latvijas ģimenēm, informēja akcijas pārstāve Maija Trikule.

Kā ziņots, akcija sākās 21.augustā un to jau trešo gadu organizēja «Ziedot.lv» sadarbībā ar tirdzniecības centru «Spice». Arī pērn akcija notika piecas dienas un tai tika saziedotas vairākas tonnas mājlietu, kas atviegloja dzīvi gandrīz 50 ģimenēm.

Šogad akcijā iesaistījās 379 ziedotāji, sarūpējot skolas piederumus, mugursomas, rakstāmgaldus, apavus, apģērbu, segas, traukus, rotaļlietas, bērnu gultiņas, dīvānus, televizorus, gludekļus un pat klavieres. Šīs mājlietas nonāks 73 ģimeņu rīcībā.

«Akcijas laikā sastapāmies ar daudziem sirsnīgiem cilvēkiem. Kāda jaunā māmiņa piecas reizes nāca uz Mājlietu labdarības telti, katru reizi atnesdama dažādas bērnu mantas. Daudzi cilvēki ieradās jau pusdeviņos no rīta, pirms telts darba laika, un atstāja mantas lielveikala apsargiem. Vēl kāds puisis bija rūpīgi izpētījis vēlamo dāvinājumu sarakstu un atnesa mājlietas katrai pozīcijai,» atskatoties uz paveikto, stāsta tirdzniecības centra «Spice» direktore Iveta Lāce.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu