Vainhausas izstrādātā apģērbu kolekcija parādīsies veikalos

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto / Fredperry.com

Lielbritānijas sporta apģērbu zīmola "Fred Perry" veikalos jau šogad parādīsies jauna apģērbu kolekcija, kas izstrādāta sadarbībā ar nesen mūžībā aizgājušo soulmūzikas dziedātāju Emiju Vainhausu, vēsta britu laikraksts "The Daily Telegraph".

Dziedātāja bija izstrādājusi trīs sezonu kolekcijas, ieskaitot 2012.gada rudens/ziemas kolekciju. Viņas pēkšņās nāves dēļ projekta nākotne kļuva neskaidra, tomēr kompānija panāca vienošanos ar Vainhausas ģimeni, un jau šoruden kolekcijas apģērbi būs nopērkami gan veikalos, gan tiešsaistē.

Foto: Publicitātes foto / Fredperry.com

"Kad Freds Perijs vērsās pie mums, jautājot, ko mēs gribam iesākt ar jauno kolekciju, šķita, ka ir tikai dabiski turpināt iesākto," savā paziņojumā skaidroja dziedātājas tēvs Mičs Vainhauss.

"Emijai patika strādāt pie šīm kolekcijām, un viņa gribētu, lai tās ierauga dienas gaismu."

Viņš piebilda, ka visi ģimenes ienākumi no kolekciju pārdošanas tiks ziedoti topošajam Vainhausas vārdā nosauktajam fondam, kas palīdzēs jauniešiem cīņā ar atkarībām.

Kā vēstīts iepriekš, 23.jūlijā 27 gadus vecā Vainhausa atrasta mirusi savā dzīvoklī Londonas ziemeļos. Viņas nāves cēlonis joprojām nav skaidrs.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu