Atkal satiksmes traģēdija. Vilcienu avārijā Šveicē; cietuši vismaz 35 cilvēki (44)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums no bbc.co.uk

Šveicē pirmdienas vakarā frontāli saskrējušies divi pasažieru vilcieni, un negadījumā ir arī cietušie, informē policija. Vietējie plašsaziņas līdzekļi vēsta par 35 ievainotajiem, no tiem pieci atrodas nopietnā stāvoklī. Par bojāgājušajiem ziņu nav.

Vilcienu vadītāji pagaidām nav atrasti. Policija pieļauj, ka viņi varētu būt gājuši bojā. Redzamais rāda, ka trieciens bijis ļoti spēcīgs. Traģēdijas iemesls nav skaidrs.

Notikuma vietā, stacijā Granges-pres-Marnand, Šveices rietumu daļā (ap 50 km no Bernes) ieradušies glābēji un reģionā apturēta dzelzceļa satiksme. Pēc negadījuma vilcienu vraki esot palikuši uz sliedēm.

Negadījums noticis pavisam netālu no Lozannas , aptuveni simts metru attālumā no dzelzceļa stacijas. Vilciens braucis pilsētas virzienā.

Televīzijas kanāls SF1 ziņo, ka negadījumā ir daudz cietušo.

Pēc telekanāla rīcībā esošās informācijas, avārija notikusi ap plkst.19 pēc vietējā laika (plkst.20 pēc Latvijas laika).

Foto: Ekrānuzņēmums no bbc.co.uk
Komentāri (44)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu