Vijas Vētras meistarklase

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Slavenākā indiešu deju dejotāja, latviete Vija Vētra šogad svin 70 skatuves un 90 dzīves gadus! 10. jūlijā Labo Sajūtu Laboratorija aicina uz leģendārās dejotājas Vijas Vētras meistarklasi!

Iekams cilvēks darināja citus instrumentus sevis izteikšanai, viņam jau bija viņa paša fiziskais ķermenis un balss, kas ir Dieva doti instrumenti. No senlaikiem cilvēks ir lietojis un izkopis šos instrumentus, pakāpeniski veidodams dejas mākslu, izkoptu kustību stilu, parasti izmantojot balsi pavadījumam. Kad pārdzīvojums ir pārāk liels un vārdi nespēj izteikt visas jūtu pakāpes, tad kustība dod jaunas izteiksmes iespējas, daudz jūtīgākas un pilnīgākas.

Meistarklasē varēs iepazīties ar Indijas ziemeļu un dienvidu klasisko deju, spāņu flamenko, kas, pēc dejotājas stāstītā, radusies no ziemeļindiešu klasiskās dejas, ko čigāni aizveduši uz Spāniju, kā arī spāņu flamenko, jogu un Tai Či pamatelementiem.

Meistarklases cena 15 LVL

Meistarklase notiks 10. jūlijā, trešdien, plkst. 19.00-21.00

Nenokavē šo iespēju!

PIESAKIES:

www.karstajoga.lv
tel. 67 887 581 vai 29 330 280
Labo Sajūtu Laboratorija
Brīvības gatve 214b-504 (5. stāvs)



KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu