Trīsstāvīgiem vārdiem nolamā ieinteresētu garāmbraucēju (486)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET lasītājs

Portāla TVNET lasītāji, kuri iemūžinājuši bērnu klātbūtnē smēķējošus pieaugušos, izpelnījušies ne tikai nievājošus skatienus, bet arī rupjus aizrādījumus un pat lamas.

Pirmajā raksta fotogrāfijā iemūžinātā situācija piedzīvota Liepājā.

Lasītājs rakstīja: «Sūtu bildes no Liepājas, braucu garām pieturai un skatos - māmiņa un vecmāmiņa mierīgi pīpē.

Nodevu pa bremzēm un izlēcu ārā no auto, teicu, ka viņas super rūpējas par bērna veselību, taču pretī saņēmu trīsstāvīgos un aizrādījumu, ka tas nav mans bērns!»

Foto: TVNET lasītājs

Renāte atsūtīja fotogrāfiju, kurā redzams puisis, kas smēķē. «Puisis pie ieejas dzelzceļa stacijā smēķēja, lai gan blakus bija maziņa meitenīte. Iespējams, tā ir viņa māsa, nezinu, bet katrā ziņā viņi noteikti bija kopā.

Puisis ne tikai smēķēja turpat pie ieejas, lai gan jāsmēķē vismaz 10 metru attālumā, bet nemaz neņēma vērā, ka blakus stāv pavisam maza meitenīte. Paiet malā arī nebūtu īpaši prātīgi, jo meitenīte ir maziņa un cilvēku apkārt daudz. Meitenīte var pazust. Gribu arī atzīmēt, ka

pašam puisim arī nemaz nebija 18 gadu.
Foto: TVNET lasītājs

Māris fiksējis, ka arī Madonā pieaugušie smēķē bērnu klātbūtnē.

Foto: TVNET lasītājs

Arī Linda redzējusi vairākus pieaugušos, kuri smēķē blakus bērniem.

Iesaisties arī tu!

Portāls TVNET aicina arī savus lasītājus nebūt vienaldzīgiem pret pieaugušo smēķēšanu bērnu klātbūtnē. Tāpēc aicinām filmēt un fotografēt pieaugušos, kuri rīkojas bezatbildīgi un pīpē bērnu klātbūtnē!

Sūti savus videomateriālus, fotogrāfijas un aprakstu uz e-pasta adresi lasitaji@tvnet!

Komentāri (486)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu