Pieķer bezatbildīgu vecmāmiņu, tēti un ...daudzus citus (486)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET lasītājs

Bērnu klātbūtnē smēķē ne tikai viņu mammas, bet arī tēti, vecmāmiņas, vectētiņi, auklītes un citi pieaugušie. Par to liecina portāla TVNET lasītāju iesūtītās fotogrāfijas, kurās redzami bezatbildīgi cilvēki.

Lasītājs Māris fiksējis, kā sieviete vienā rokā tur cigareti, bet pie otras rokas viņai ir maza meitenīte. Šāds skats uzņemts Madonā.

Bet Edgars rakstīja: «Vecmāmiņa pīpē, blakus divi bērni (viens, kas redzams attēlā, otrs guļ ratiņos), aiz kadra arī mamma, kurai piedāvāja cigareti, bet viņa atteicās.»

Foto: TVNET lasītājs

Savukārt kāds lasītājs, kurš vēlējās palikt anonīms, atsūtīja foto, kurā pie publiskajām tualetēm redzams smēķējošs vīrietis, kuram blakus ir bērnu ratiņi.

Foto: TVNET lasītājs

Martina atsūtīja foto, kuros redzamas jaunas smēķējošas sievietes pie zīdaiņu ratiņiem. «Kamēr mazais raud un niķojas, tikmēr jaunā mamma pīpē. Otra vismaz bija gudrāka un 5 metrus atgāja no mazā.»

Foto: TVNET lasītājs

Lasītāji arī atsūtīja vairākas fotogrāfijas, kurās redzamas smēķējošas grūtnieces.

Iesaisties arī tu!

Portāls TVNET aicina arī savus lasītājus nebūt vienaldzīgiem pret pieaugušo smēķēšanu bērnu klātbūtnē. Tāpēc aicinām filmēt un fotografēt pieaugušos, kuri rīkojas bezatbildīgi un pīpē bērnu klātbūtnē!

Sūti savus videomateriālus, fotogrāfijas un aprakstu uz e-pasta adresi lasitaji@tvnet!

Komentāri (486)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu