Bērziņam pēc ievēlēšanas vajadzējis līdzsvarot nervu sistēmu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pēc ievēlēšanas prezidenta amatā eksbaņķierim un Saeimas deputātam Andrim Bērziņam vakar bijusi nepieciešamība līdzsvarot savu nervu sistēmu. Tā viņš atzina intervijā radio SWH.

Kā stāstīja Bērziņš sajūtas pēc ievēlēšanas nebija vienkāršas un, lai sabalansētu savu nervu sistēmu, nomierinātos un izlīdzinātu sevi iekšēji, viņš nedaudz palasījis grāmatu.

"Es domāju, ka tas izdevās," atzina Bērziņš.

Jau vēstīts, ka Saeima 2.jūnijā otrajā vēlēšanu kārtā Valsts prezidenta amatā ievēlēja Saeimas deputātu eksbaņķieri Andri Bērziņu, par viņu nobalsoja 53 deputāti.

Iedzīvotāji neapmierināti ar jaunievēlēto prezidentu

Jau ziņots, ka vakar plaši iedzīvotāju protesti notika iepretim Saeimai. Jau no agra rīta līdz pat vēlam vakaram iedzīvotāji asi pauda savu attieksmi pret valstsvīriem un viņu pieņemtajiem lēmumiem.

Īpaši neiecietīgu iedzīvotāju attieksmi saņēma jaunievēlētais Valsts prezidents Andris Bērziņš (ZZS). Brīdī, kad Bērziņš pēc ievēlēšanas iznāca no Saeimas, pūlis viņu izsvilpa un nedeva vārdu. Protesti turpinājās līdz plkst. 22 vakarā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu