Šķita, ka 30 gadus vecajam ASV pilsonim, virtuves iekārtu tirgotājam Lerijam Bāderam ir viss – lieliska karjera, skaista sieva, trīs bērni un drīz ceturtais. Tiesa, neviens nezināja, ka Lerijs bija iekūlies pamatīgos parādos un nonācis ieņēmumu dienesta uzmanības lokā. 1957. gada 15. maijā viņš noskūpstīja sievu un teica, ka dodas zvejā. No tās viņš atgriezās tikai pēc pieciem gadiem kā pilnīgi cits cilvēks.

Lorenss Džozefs Bāders jeb vienkārši Lerijs piedzima 1926. gada 2. decembrī Akronā, Ohaio. Jaunībā viņš apsvēra iespēju kļūt par zobārstu kā viņa tēvs, tomēr 1944. gadā iestājās armijā, nokalpoja tur divus gadus un iestājās Akronas Universitātē. Tur viņš pavadīja tikai vienu semestri, kura laikā satika Mēriju Lū Knapu, ar kuru 1952. gada 19. aprīlī apprecējās.

1957. gadā Mērijai un Lerijam jau bija trīs bērni, un Mērija bija ceturtā gaidībās. Viņi dzīvoja cienījamā rajonā, Lerijs bija īsts ģimenes cilvēks, kaislīgs loka šāvējs un, kā rakstīts izdevumā “United Press International”, draugi viņu raksturojuši kā “alus cienītāju, enerģisku, visnotaļ jauku puisi, kurš spēj aizrunāt visiem ausis, bet tu vienalga gribēsi tikai sēdēt un klausīties.”

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X