7. labdarības akcijā Labestības diena saziedoti 174 795,95 lati! (58)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Facebook

26.maija dienā norisinājās labdarības akcijas Labestības diena noslēgums. Organizatori no sirds pateicas visiem labas gribas cilvēkiem par saziedotajiem 174 795,95 Ls! Lai palīdzētu Danielai staigāt, Jeļizavetai redzēt, Hugo Matīsam runāt un Jānim dzīvot, bija nepieciešami 30977 Ls. Taču saziedotā summa ir vairāk nekā piecas reizes lielāka, un mēs visi kopā spēsim palīdzēt 44 bērniem!

«Jau septīto gadu pēc kārtas labdarības akcija Labestības diena apliecināja, ka Latvijā dzīvo cilvēki ar plašu sirdi un vēlmi palīdzēt. Vēlos pateikt milzīgu paldies visiem Latvijas iedzīvotājiem, kuri sadzirdēja akcijas bērnu stāstus un izjuta atbildību par viņu nākotni. Visi kopīgi mēs paveicām brīnumu – saziedojām 174 795,95 latus, kas nodrošinās iespēju palīdzēt 44 bērniem, kuriem trūkst paša dārgākā – veselības,» saka MTG TV kanālu direktore Baiba Zūzena.

Piepildīsim bērnu sapni!

Kopumā saziedotie 174 795,95 lati ļaus Danielai veikt nepieciešamo operāciju Minhenes ortopēdiskajā klīnikā un pēcoperācijas rehabilitāciju Latvijā. Jeļizaveta saņems iespēju turpināt ārstēties, doties uz atkārtotu delfīnterapiju un konsultāciju acu slimības institūtā. Hugo Matīss varēs veikt delfīnterapijas kursu delfinārijā Ukrainā. Savukārt Jānis, pateicoties saziedotajiem līdzekļiem, spēs pilnvērtīgi dzīvot. Papildus tam būs iespēja palīdzēt vēl 40 bērniem.

Foto: facebook

No sirds izbaudīta diena

Labdarības akcijas Labestības diena noslēguma dienā pie Kongresu nama jau no rīta ar labām domām pulcējās mazi un lieli ziedotāji. Visapkārt valdīja priecīga, radoša un draudzīga gaisotne, ar skanīgām dziesmām uzrunāja Latvijā iemīļoti un iecienīti mūziķi.

Cilvēki bija sanesuši pašu darinātas krājkasītes, kurās naudu krājuši visa gada garumā.

Norisinājās labestības akcijas aktivitātes – labestības tirdziņš, rotu darbnīca, zīmēšanas studija, bērnu grima darbnīca, radošā darbnīca, piepūšamās atrakcijas un daudzas citas aktivitātes.

Sirsnīgs koncerts

Pēc aktīvi pavadītās dienas tika dāvināts lielais Labestības dienas noslēguma koncerts. Tajā uzstājās Dons, grupas Musiqq, Ladie’s Sweet, PeR, Rēzeknes Zaļo pakalnu koris, Jānis Stībelis, Intars Busulis, Kārlis Lācis, Ilze Ķuzule-Skrastiņa un citi. Daudzi no mūziķiem atzina, ka jūtas pagodināti par iespēju sniegt savu artavu slimo bērnu izdziedināšanā. Arī šajā gadā noslēguma koncerta laikā bija iespēja ziedot, piezvanot uz labdarības tālruni, un aprunāties ar LNT studijā esošām Latvijā pazīstamām un cienījamām personībām. Uz ziedotāju zvaniem atbildēja Māris Grigalis, Jānis Auzāns, Regīna Devīte, Kristīne Garklāva, Valdis Melderis un citi. Ziedot labestības akcijai Labestības diena Swedbank filiālēs un internetbankā, portālā Ziedot.lv, veikalos Rimi un Supernetto varēs vēl līdz pat 4.jūnijam.

Komentāri (58)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu