Jaunā māmiņa uzdzīvo spēļu zālē. Kas notiek ar bērniņu? (210)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET lasītājs

Pieaugušo nevērīgā attieksme pret bērniem izpaužas ne tikai apzinātā smēķēšanā mazo klātbūtnē. Kāda portāla TVNET lasītāja pavēstīja par gadījumu, kad jaunā māmiņa atstāja bērnu publiskā vietā, kamēr pati uzturējās spēļu zālē.

Lasītāja rakstīja par gadījumu pie Līvānu «Maximas XX»: «Spēļu zālē «Fenikss» iet jauniešu bariņš, tai skaitā jaunā māmiņa ar ratiņiem.

Pienāk pie «Feniksa», noliek ratiņus un aidā spēlēt automātus. Sēdējām mašīnā un vērojām. Pagāja 20 minūtes. Māte iznāca laukā, paskatījās bērnu - bija jau pamodies. Iedeva pudelīti un atpakaļ jau aidā iekšā.

Pagāja 15 minūtes, māte neiznāca ārā. Bērniņš jau bija piecēlies sēdus. Sēdēja un lūkojās apkārt. Lūk, par tādu māti šoks...»

Lai pasargātu bērnus no kaitīgajiem tabakas dūmiem, TVNET aicina lasītājus nebūt vienaldzīgiem pret pieaugušo smēķēšanu bērnu klātbūtnē.

Tāpēc mudinām filmēt un fotografēt pieaugušos, kuri rīkojas bezatbildīgi un pīpē bērnu klātbūtnē!

Sūti savus videomateriālus, fotogrāfijas un aprakstu uz e-pasta adresi lasitaji@tvnet!

Komentāri (210)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu