Bail iedomāties, kāds gaiss jāelpo šajā auto braucošajiem bērniem (308)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sieviete un vīrietis smēķē automašīnā, kurā atrodas divi bērni. Par tādu bezatbildīgu pieaugušo rīcību portālam TVNET pastāstīja lasītājs Edgars, atsūtot arī situācijas videoierakstu. TVNET aicina - iesaisties arī Tu cīņā pret smēķējošiem pieaugušajiem, sūtot savas fotogrāfijas un nofilmētos videomateriālus!

Lasītājs Edgars rakstīja: «Piebraucot pie viena krustojuma Rēzeknē, sajutu dūmu smaku, pamanīju kreisajā pusē automašīnu Audi 80, kurā sēdēja vīrietis (pie stūres) un sieviete blakus.

Aizmugurē atradās vēl divi pasažieri - puika un meitene (apmēram 5 un 7 g. vecumā).

Kad pamanīju, ka auto vadītājs smēķē, atcerējos, par TVNET akciju «Nenogalini bērnu!». Tad ieskatījos un pamanīju, ka smēķē arī blakus sēdošā sieviete. Šajā brīdī gan neizturēju un ķēros pie telefona, lai nofilmētu..

Kad lasīju TVNET rakstu, īsti neticēju, ka var būt tik bezatbildīgi vecāki, bet pārliecinājos par pretējo. Bēdīgi. Braucu mašīnā kopā ar savu divus gadus veco dēliņu. Ja jau mēs sajutām cigarešu dūmus, atrodoties blakus automašīnā,

bail iedomāties, kāds gaiss jāelpo bērniem šajā Audi...»

Iesaisties arī tu!

Portāls TVNET aicina arī savus lasītājus nebūt vienaldzīgiem pret pieaugušo smēķēšanu bērnu klātbūtnē. Tāpēc aicinām filmēt un fotografēt pieaugušos, kuri rīkojas bezatbildīgi un pīpē bērnu klātbūtnē!

Sūti savus videomateriālus, fotogrāfijas un aprakstu uz e-pasta adresi lasitaji@tvnet!

Komentāri (308)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu