Jocīgi: amerikānis apgalvo, ka ir atkarīgs no insektu ēšanas (2)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

47 gadus vecs vīrietis no Rodailendas, ASV, apgalvo, ka pēdējos 11 gadus ir atkarīgs no dažādu insektu ēšanas, raksta «Daily Mail».

Deivids Greisers TLC raidījumā «My Crazy Obsession» stāsta, ka atkarības dēļ spiests ledusskapī glabāt pamatīgus kukaiņu krājumus.

Viņš rēķina, ka 11 gadu laikā izmēģinājis 5000 sugu insektus.

Greisers uzturam nepieciešamos kukaiņus mēdz ķert un sasaldēt.

Vīrietis, kurš pēc profesijas ir angļu valodas skolotājs, atzīst, ka cilvēki lielākoties viņu uzskata par savādu un viņa atkarībai netic.

«Man saka, ka esmu traks vai slims, vai jocīgs,» viņš saka.

«Cilvēkiem ir dubultstandarti,» uzskata Greisers, norādot, ka galu galā arī citi cilvēki izvēlas pārtikt no kādām konkrētām lietām, piemēram, jūras produktiem.

«Kukaiņiem līdzīgi dzīvnieki mīt arī okeānā - krabji, garneles, vēži. Tie skaitās ēdami, un cilvēki par tiem gatavi maksāt lielu naudu. Bet, ja runa par sauszemes kukaiņiem, tad nez kāpēc tas skaitās pretīgi.»

Greisers skaidro, ka aptuveni puse pasaules iedzīvotāju uzturā lieto lidojošus vai rāpojošus kukaiņus, tāpēc tas neesot nekas neparasts. Kopš 2001. gada viņš par savu atkarību visā pasaulē uzstājies ar neskaitāmām lekcijām, cenšoties sabiedrībai skaidrot savu un citu viņam līdzīgu cilvēku dzīvesveidu.

Pie tam kukaiņu diēta esot visai veselīga - sienāžu bļodā esot krietni vairāk vitamīnu nekā jebkurā liellopa gaļas ēdienā, arī tauku ir ievērojami mazāk.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu