Harley-Davidson motociklu Eiropas tūre ierodas Latvijā (7)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Tuvojoties Harley-Davidson 110. gadu jubilejai, šī gada 10. un 11. maijā, ikvienam interesentam pirmo reizi Latvijā Demo Truck tūres ietvaros tiek sniegta iespēja tuvāk iepazīt un izmēģināt 23 jaunākos leģendārā zīmola Harley-Davidson motociklus.

Līdz ar jaunās moto sezonas sākumu, moto salons Harley-Davidson ir sagādājis pārsteigumu visiem motociklu cienītājiem un piedāvā izmēģināt 23 jaunus Harley-Davidson motociklus. Divas dienas pēc kārtas (10. un 11. maijā) no plkst. 10.00 līdz 19.00, Demo Truck 16 valstu tūres ietvaros, ikviens motociklu fans, iepriekš piesakoties, varēs doties 30 – 40 minūšu ilgā testa braucienā ar dažādiem Harley-Davidson motociklu modeļiem: Dyna, Sportster, Softail, V-Rod, CVO un Touring.

Foto: Publicitātes foto

Tiem moto cienītājiem, kuriem vēl nav motociklu vadītāja apliecība, būs iespēja kādu no Harley-Davidson modeļiem izmēģināt speciālā Jumpstart stendā. Tas ir īpašs statīvs, kurā ievietoto motociklu var iedarbināt, tam var pārslēgt ātrumus, bet īpaši uzstādīts ventilators imitē sajūtas, kādas tiek piedzīvotas uz reāli braucoša motocikla.

Foto: Publicitātes foto

Pasākums norisināsies Harley-Davidson dīlera teritorijā K.Ulmaņa gatvē 21. Informāciju par pieteikšanos testa braucieniem var uzzināt, spiežot uz zemāk pievienotās saites.

Harley-Davidson Demo Truck

Testa braucienu rīkotāji atgādina, ka ierodoties uz testa braucieniem, motociklistam ir jābūt atbilstošam ekipējumam un apģērbam, ieskaitot aizsargķiveri gan vadītājam, gan pasažierim; obligāts nosacījums – derīga A kategorijas motocikla vadītāja apliecība.

Komentāri (7)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu