Par «Mis un Misters Latvija 2013» kļūst Liliana un Mareks (45)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns, TVNET

21.aprīlī Ķīpsalas hallē izstādes «Mode un tekstils 2013» laikā norisinājās arī konkursa «Mis un Misters Latvija 2013» fināls, kurā uzvaras laurus plūca Liliana Garkalne no Rēzeknes un Mareks Mohovikovs no Alūksnes.

Konkursa finālā par Latvijas skaistuma karalienes kroni un titula «Misters Latvija» iegūšanu sacentās septiņas meitenes un seši puiši no Rīgas, Jūrmalas, Bauskas, Ogres, Rēzeknes, Ludzas, Balviem, Alūksnes un Daugavpils.

Konkursa finālā piedalījās Anželina Lucenko, Beāte Baranovska, Džeina Triba, Egija Gailuma, Evija Priedīte, Liliana Garkalne, Viktorija Ježkova, Aleksandrs Dmitrijevs, Artis Salinieks, Artūrs Voskāns, Guntars Logins, Mareks Mohovikovs un Rihards Petrovs.

Konkursā «Mis un Misters Latvija 2012» uzvarēja Liliana Garkalne no Rēzeknes un Mareks Mohovikovs no Alūksnes.

Vice Mis un Misters – Beāte Baranovska no Daugavpils un Guntars Logins no Balviem.
Mis un Misters Foto – Egija Gailuma un Aleksandrs Dmitrijevs no Rīgas.

Šogad konkurss «Mis un Misters Latvija» svin savu 25.jubileju.

Par godu apaļajai dzimšanas dienai norisināsies vērienīgs pasākums, kurā piedalīsies ne tikai šā gada titulu pretendenti un uzvarētāji, bet visi skaistumkonkursa dalībnieki, kas konkursā piedalījušies ceturtdaļgadsimta garumā.

Foto: Edgars Kalmēns, TVNET

Pagājušajā gadā konkursā uzvaras laurus plūca Eva Dombrovska no Jelgavas un Kaspars Romanovs no Balviem.

Komentāri (45)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu