Bērnu mēbeles jaunā veidolā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.dekupaza.com

No savu laiku nokalpojuša bērnu galdiņa un krēsliņiem ar smilšpapīru notīrām lakas kārtas paliekas. Noklājam visu virsmu ar baltu grunti KEP01G. Nožāvējam.

Foto: www.dekupaza.com

Nokrāsojam ar otiņu galdu un krēsliņus gaiši zaļganā krāsā, ko iegūstam, sajaucat balto akrila krāsu KAL11G ar zaļu akrila krāsu KAL30. Pirmo kārtu nožāvējam. Ja nepieciešams, var uzklāt krāsu divās kārtās. Nožāvējam.

Ar porolona sūklīti tonējam krēsliņu un galdiņa kājas, kā arī galda virsējās daļas ārmalu ar siltāku zaļās krāsas toni KAL69, lai panāktu „zaļas zālītes“ efektu.

Ar smalku otiņu un zaļo akrila krāsu KAL30 uzzīmējam zāles stiebriņus.

No dekupāžas papīriem DFG299 un DFG310 izgriežam žirafes, zebras, zirgus, ziloņus, lauvas un āzi. Iemērcam tos ūdens peldē.

Noklājam vietas uz galdiņa un krēsliem ar dekupāžas papīra līmi DC01M, kur līmēsim zvēriņus.

Foto: www.dekupaza.com

Nosusinām ar papīra dvieli lieko ūdeni no izgrieztajiem zvēriņiem. Līmējam tos uz virsmas un no virspuses ar līmes noklātu otu piegludinām, lai nav kroku. Nožāvējam.

Darba nobeigumā visu galdiņu un krēslus noklājam ar glancētu aizsarglaku KE04G. Lai lakas kārta būtu biezāka, to var klāt vairākos slāņos, bet jāatceras, ka katra kārta rūpīgi jānožāvē.

Priecājamies par bērna smaidu, kad viņš ierauga jauno galdiņu un krēsliņus!

Materiāls tapis sadarbībā ar www.dekupaza.com

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu