Maserati pirmais dīzeļauto (8)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Maserati

Šanhajas automobiļu izstādē Maserati prezentēs pilnīgi jaunu modeli, kam alternatīva šobrīd tirgū ir 5.sērijas BMW, Audi A6 un Mercedes-Benz E klase vai Lexus GS.

Informācija par jauno modeli pagaidām ir visai skopa, taču viens ir zināms pilnīgi noteikti – Ghibli būs pirmais trīsžubura zīmola automobilis, kam tiks uzstādīts dīzeļdzinējs. Šajā gadījumā tas būs 3 litru V6 konfigurācijas turbodīzelis.

Bez šā motora tiks piedāvāti arī divi dažādi 3 litru V6 benzīna turbodzinēji, astoņu pakāpju automātiskā pārnesumkārba un jaunākās paaudzes Q4 pilnpiedziņas sistēma kā alternatīva klasiskajai piedziņai. Gaitas īpašību ziņā Ghibli būs sportiskāks par lielo brāli Quattroporte.

Ghibli, kas maksās apmēram 70 tūkstošus eiro, kompānijai palīdzēs sasniegt mērķi īsā termiņā palielināt pārdošanas apjomus līdz 50 tūkstošiem automobiļu gadā. Vismaz tāds ir pašreizējais plāns.

Komentāri (8)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu