Taukus šķeļoši produkti: TOP 3 (35)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.flickr.com

Amerikas zinātnieki veikuši pētījumu, kurā tika rūpīgi meklēti produkti, kuru patēriņš veicina notievēšanu. Tik tiešām ir tādi pārtikas produkti, kas palīdz kļūt slaidākai!*

Produkti, kurus lietojot uzturā, īpaši tiek šķeltas tauku šūnas. Jo biežāk šos produktus iekļaujam ēdienkartē, jo ātrāk notiek notievēšana.

1. Kastaņi

Kastaņi ir unikāli ar savu eļļu. Kastaņu eļļa īpaši efektīvi šķeļ dzīvnieku izcelsmes taukus un ātri uzsūcas organismā. Šo eļļu iespējams dabūt specializētās vietās - homeopātiskās aptiekās pēc speciāla pasūtījuma. Eļļu ieteicams dzert reizi dienā - vienu tējkaroti. Var arī pievienot svaigi spiestai sulai.

Protams, garšīgāk ir ēst ceptus kastaņus. Bet, ja jums tie īpaši negaršo, ikdienas ēdieniem var vienkārši pievienot kastaņu pulveri (pa naža galam 3 reizes nedēļā).

2. Zivju subprodukti: pieņi

Viens no vispārzināmākajiem OMEGA 3 taukskābju avotiem ir zivis un zivju eļļa. Galvenokārt auksto ūdeņu zivis – laši, siļķes, makreles, anšovi, sardīnes – satur OMEGA 3 taukskābes EPA un DHA. Tas ir neatsverams palīgs tievēšanā. Parasti mēs runājam par zivju aknām, ikriem, bet nepelnīti esam aizmirsuši zivju pieņus, kuri ir tikpat vērtīgi. Zinātnieki pat uzsvēra, ka šajos subproduktos ir vislielākais labo vielu procents.

3. Nātres

Nātre ir īsts brīnumaugs. Par spīti tam, ka tā tiek lamāta par nezāli, tā satur daudz vērtīgākas vielas nekā dažs labs dārzenis. Nātre ir bagāta ar antioksidantiem, C vitamīnu, D vitamīnu, fosforu, dzelzi, kalciju. No nātrēm iesakāms veidot svaigi spiestas sulas un lietot ik dienu!

TAS IR 1. aprīļa joks! ****

Komentāri (35)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu