Deputāts Lācis Saeimas kompensētajā dzīvoklī uzturas reti (92)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LTV sižets

Lai saņemtu no Saeimas dzīvokļa kompensāciju apmēram 400 latu apmērā, 10.Saeimas deputāts Visvaldis Lācis Rīgā, Anniņmuižas bulvārī īrē nelielu divistabu dzīvokli jaunbūvē. Tomēr atklājies, ka Lācis šajā Saeimas apmaksātajā dzīvoklī tikpat kā neuzturoties, tā svētdien ziņoja LTV raidījums "De facto".

Visvaldis Lācis intervijā pauda, ka daļēji dzīvo šajā dzīvoklī: "Kamdēļ man visu laiku jādzīvo tajā dzīvoklī, ja man 300 metru attālumā atrodas dzimtas mājas, jūs saprotiet, ģimenes mājas. Jā, es tur esmu šajā dzīvoklī un uzturos tik, cik man patīk, un, kad man nepatīk, es eju uz savu dzimtas māju," taisnojās Lācis. Uz "De facto" jautājumu deputātam, vai Saeimai ir jāmaksā no budžeta kompensācija, lai tikai viņš varētu darīt tā, kā patīk un ir ērti, Lācis atbildēja: "Pilnīgi pareizi." Pie tam raidījums ziņoja, ka Lācis par 32 kvadrātmetru liela dzīvokļa īri no Saeimas saņemot ik mēnesi kompensāciju - 388 latus. (Skat. video.)

Komentāri (92)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu