Gvena Stefani - jaunā L`Oréal Paris seja (3)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Neparastas balss īpašniece, amerikāņu rokzvaigzne un modes ikona, par XXI gadsimta fenomenu dēvētā Gvena Stefani parakstījusi līgumu ar L`Oréal Paris, pievienojoties šā kosmētikas megazīmola „zvaigžņu komandai”. Unikālais stils, pozitīvā enerģija, ko viņa izstaro, kā arī profesionālie panākumi gan modes, gan mūzikas jomā padara viņu par iedvesmas avotu sievietēm visā pasaulē, tādēļ L`Oréal Paris priecājas sveikt Gvenu Stefani kā vienu no savām skaistuma vēstniecēm.

„Vēl joprojām nespēju noticēt, ka esmu kļuvusi par L`Oréal Paris reklāmas seju. Darbs kopā ar moderno un talantīgo L`Oréal Paris komandu solās būt aizraujošs piedzīvojums. Man veicas, tik tiešām veicas,” apgalvo pati Gvena Stefani.

„Gvena ir sensacionāla māksliniece ar fascinējošu talantu, un mēs ar sajūsmu uzņemam viņu savā komandā. Viņa piešķir skaistumam jaunu dimensiju, kaut kur starp stilu un mākslu. Viņa pilnīgi noteikti ir sava laika modernā mūza – rokzvaigzne un modes ikona,” Gvenas Stefani pievienošanos zīmola „sejām” komentē Sirils Šapjī (Cyril Chapuy), L`Oréal Paris vispasaules prezidents.

Gvena Stefani, īstajā vārdā Gvendolīna Renē Stefani (Gwendolyn Renée Stefani), vienmēr bijusi harismātiska dumpiniece, kas spējusi mūzikā apvienot dažādus žanrus (alternatīvo roku, popu, poproku, indie roku, ska, jauno vilni...), izveidojot pati savu neatkārtojamu stilu. Komponiste, vārdu autore un dziedātāja mūziķes karjeru sākusi vēl vidusskolas laikā, sava brāļa un grupas No Doubt dibinātāja Erika Stefani mudināta. Vislielākos panākumus No Doubt nesuši tieši albumi ar Gvenas piedalīšanos: Tragic Kingdom (18 miljoni pārdotu kopiju visā pasaulē), Return of Saturn un Rock Steady. Grupa kopumā pārdevusi gandrīz 30 miljonus savu albumu kopiju un saņēmusi daudzas Grammy nominācijas, bet 2003. gadā – arī divas Grammy balvas.

Gvenas pirmā soloalbuma Love. Angel. Music. Baby. iznākšana 2004. gadā nostiprina viņas kā mūzikas un stila ikonas statusu. Šie ieraksti tapuši sadarbībā ar vairākiem pazīstamiem ASV reperiem. 2006. gadā Gvena izdod savu otro soloalbumu The Sweet Escape, par kuru 2008. gadā izpelnās prestižo People’s Choice Award kā gada labākā dziedātāja. Savās dziesmās Gvena runā par lietām, kas būtiskas miljoniem meiteņu un jaunu sieviešu visā pasaulē. 2008. gadā Gvena atgriežas grupā No Doubt, un šobrīd kopā ar to ieraksta jaunu albumu, kam jānāk klajā jau 2011. gadā.

Gvenas Stefani vārds ir neatkārtojama stila simbols gan mūzikā, gan modes pasaulē – viņa ir arī modes dizainere, divu populāru apģērba zīmolu, L.A.M.B. un Harajuku Lovers, izveidotāja.

Pievienojoties L`Oréal Paris „sapņu komandai”, kā prese mēdz dēvēt kinozvaigznes un supermodeles, kas kļuvušas par šā zīmola reklāmas seju, Gvena Stefani pārstāvēs savu redzējumu par skaistumu līdzās tādām zvaigznēm kā Mila Jovoviča, Linda Evandželista, Klaudija Šīfere, Bejonse Noulza, Eva Longorija, Freida Pinto, Evandželīna Lilī... Skaista un dumpīga, kolorīta, harismātiska un panākumiem bagāta – viņa pilnīgi noteikti ir tā vērta!

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu