Lauku attīstības fondā amatos saliek ZZS cilvēkus (25)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

10. Saeimas vēlēšanās caurkritusī Skaidrīte Pilāte nav vienīgais Zaļo zemnieku savienības (ZZS) cilvēks, kuram amats atrasts Zemkopības ministrijas kapitālsabiedrībā Lauku attīstības fonds. Tā valdē iecelta arī izglītības un zinātnes ministra Rolanda Broka (ZZS) biroja vadītāja Inese Matvejeva, vēsta portāls Pietiek.com

Pateicoties ZZS, kopumā Matvejeva strādā trīs labi atalgotos amatos. Matvejeva IZM kā ministra biroja vadītāja janvārī atalgojumā saņēmusi 716,94 latus, Ls 700 viņa saņem kā Latvijas Garantiju aģentūras valdes locekle, bet vēl Ls 416,52 Matvejeva janvārī nopelnījusi par darbu Lauku attīstības fonda valdē.

Lai gan Pilāte portālam piektdien apgalvoja, ka jaunajā amatā Lauku attīstības fondā ir ļoti noslogota un valdes locekļa amatu pilda piecas dienas nedēļā pilnu darba dienu, izglītības ministrs Broks tikmēr apgalvo, ka viņa biroja vadītāja pilnu darba laiku atrodas IZM.

„Viņa, manuprāt, jau tādā pašā komplektā strādāja jau tad, kad bija biroja vadītāja Tatjanai Koķei. Savus dienesta pienākumus viņa pilda korekti, darba vietā viņa atrodas – nezinu, vai arī šobrīd, jo šobrīd es esmu Ministru kabinetā... Man iebildumu pret viņas darba kvalitāti nav. Es domāju, ka viņa ir pietiekami spējīgs cilvēks, lai varētu savienot amatus, viņa pat, manuprāt, jau vairākus gadus to savieno,” par savas biroja vadītājas Matvejevas iespējām savienot trīs amatus uzreiz izteicās izglītības ministrs.

Kā norāda portāls, ZZS cilvēks ir arī Lauku attīstības fonda valdes priekšsēdētāja Zigrīda Elksnīte.

Jau vēstīts, ka Zemkopības ministrs sagādājis amatu 9. Saeimas deputātei, kolēģei no ZZS Sarmītei Pilātei, kura vēlēšanās oktobrī neguva pietiekamu vēlētāju atbalstu, lai iekļūtu parlamentā.

Komentāri (25)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu