Erotiskajā stāstu konkursā uzvar....

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: flickr.com/publicitātes foto

Paldies visiem, kuri padalījās ar savām erotiskajām fantāzijām vai piedzīvojumiem! Daudzi no tiem bija patiešām atklāti un jutekliski... Un nu laiks rezultātu paziņošanai!

1. Par TVNET lasītāju favorītu kļuva Dekardas iesūtītais raksts «Erotiskie stāsti: kaisle automašīnā uz aizmugurējā sēdekļa». Par šo stāstu tika nobalsots 317 reizes!

Autore savā īpašumā iegūs visas trīs skandalozās un erotiskās E. L. Džeimsas grāmatas («Greja 50 nokrāsas»; «Tumsas 50 nokrāsas»; «Brīvība 50 nokrāsās»), ko izdevis grāmatu apgāds «Kontinents».

Pēc grāmatām lūgums ierasties TVNET redakcijā, Brīvības gatvē 214m, 2. korpuss, 5.stāvs.

Darbdienās 09:00 - 18:00.

2. Jogas studija «Labo sajūtu laboratorija» par savu favorītu izvēlējās Armanda iesūtīto stāstu «Erotiskie stāsti: pēc šīs nakts sievā iemīlējos no jauna».

Armandam būs burvīga iespēja savai mīļotai dāvāt šokolādes masāžu. Tā ir arī brīnišķīga priekšspēle lieliskam vakaram!

Labo Sajūtu Laboratorija

Labo Sajūtu Laboratorija
tel. 67 887 581 vai 29 330 280
Brīvības gatve 214b-504
www.karstajoga.lv

3. Skaistumkopšanas salons «HAIRRIGA» savai simpātijai - Līgai, kura iesūtīja rakstu «Erotiskie stāsti: melnais eņģelis, kam nav nekā svēta»

- dāvā brazīliešu bikini vaksāciju pie vienas no Rīgas labākajām vaksācijas meistarēm. Lūgums sazināties ar skaistumkopšanas salonu «HAIRRIGA» un vienoties par apmeklējuma laiku.

HAIRRIGA

I/c Olimpia, 2.stāvā,

Āzenes ielā 5.

25 90 82 71

67 06 56 65

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu