Maskavā aizdomīgs iebraucējs ar sprāgstvielu pēdām uz rokām (4)

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Milicijas darbinieki Maskavas metro ir aizturējuši Ziemeļkaukāza republikas Kabardas-Balkārijas iedzīvotāju ar sprāgstvielas pēdām uz rokām, piektdien pavēstīja ziņu avots tiesībsargājošajās iestādēs.

24 gadus vecais Kabardas-Balkārijas galvaspilsētas Naļčikas iedzīvotājs šķita aizdomīgs, tāpēc miliči viņam pārbaudīja dokumentus. Viņš sacīja, ka esot atbraucis uz Maskavu, lai iekārtotos darbā.

Ar īpašu ierīci pārbaudot šā vīrieša plaukstas, uz tām tika atrastas sprāgstvielas pēdas, kas pēc ķīmiskā sastāva līdzīga heksogēnam.

Aizdomīgais vīrietis tika aizturēts, un Maskavas galvenās iekšlietu pārvaldes kriminālistikas eksperti sāka noskaidrot šīs vielas tipu.

Specdienesti pārbauda, vai aizturētais piedalījies Ziemeļkaukāza nelikumīgo bruņoto formējumu darbībā un vai bijis iesaistīts Maskavas Domodedovas lidostā notikušajā teroraktā.

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu