Internetā nopludināts Domodedovas spridzinātāja foto (6)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: life.news

Krievijas interneta portālam Life News ir izdevies iegūt un vēlāk arī publicēt fotogrāfiju, kurā redzams, kā Domodedovas lidostas spridzinātājs Magomeds Jevlojevs ienāk lidostas telpās caur ieeju Nr.2 pulksten 15.24 pēc vietējā laika.

Žurnālisti arī uzmeklējuši milicijas darbinieku, kurš tieši šajā dienā dežurējis attiecīgajā lidostas zālē, taču viņš nav varējis atcerēties, vai tieši pirms sprādziena ir atradies postenī, vai arī viņu kāds šajā brīdī aizstājis. Pēc viņa teiktā, spridzinātāju vēl varētu atpazīt, ja viņam zem apģērba atrastos kaut kas pietiekami liels un aizdomīgs, vai arī, ja šis cilvēks uzvestos nedroši un ar izturēšanos piesaistītu sev uzmanību.

Jau iepriekš internetā bija nopludināts arī videoieraksts, kas fiksēts ar vienu no bankomāta novērošanas kamerām un kurā redzams sprādziena brīdis, kā arī notiekošais uzreiz pēc eksplozijas. Kaut arī lidostas uzgaidāmajā zālē atradās vairākas novērošanas kameras, tikai šī viena bankomāta kamera pēc eksplozijas nav pārstājusi darboties un ir sniegusi tiesībsargiem vērtīgu informāciju, kas ļāvusi uzmeklēt notikuma aculieciniekus.

Pašlaik videoieraksts, kurā redzami ievainotie cilvēki un dūmu pārņemtā lidostas uzgaidāmā telpa, interneta vietnē Youtube.com vairs nav pieejams.

Komentāri (6)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu