Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Erotiskie stāsti: pēc šīs nakts sievā iemīlējos no jauna (17)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: flickr.com/ M.Markus

Ar sievu esam precējušies gandrīz 10 gadus. Pa māju dipina trīs puikas. Katrs, kam ir bērni, sapratīs, ka bērni paņem daudz laika. Tā tas ir arī mums. Tāpēc bieži piezagās vēlme sagādāt sev atpūtu no rutīnas un kaut vienu nakti tikai un vienīgi sev pašiem.

Jau vairākus mēnešus mēģinājām izdomāt, ko tādu jauku un interesantu sev sarūpēt. Tad man piezvanīja kāds labs draugs un izstāstīja savu bēdu, ka esot rezervējis un apmaksājis istabiņu kādā Vecrīgas viesnīcā, bet ģimenes apstākļu dēļ nevarot to izmantot. Vai es negribot «patusēt» nakti pa viesnīcu? Šajā brīdī laikam pats liktenis bija iejaucies, piespēlēdams iespēju nakti pavadīt viesnīcas divvietīgajā numuriņā. Apspriedāmies, un piekritu šādai iespējai.

Jau nākamajā dienā iegādājos biļetes uz Erots festivālu, kas notika tieši tajā nedēļas nogalē. Nedēļa ievilkās nezināmā gaidās. Katru vakaru ar savu mīļoto apspriedām, kā tas varētu būt.

Tā nedēļa laikam bija garākā priekšspēle, kādu var iedomāties.

Pienāca TAS vakars. Bērnus aizgādājām pie omes un paši devāmies uz neparasto pasauli. Lielā zāle bija nedaudz tumša un sākumā tukša. Staigājām no viena stenda pie otra. Sāka parādīties aizvien vairāk apmeklētāju. Uz skatuves norisinājās «meiteņu» striptīzs. Pēc laiciņa meitenes nomainīja muskuļots vīrietis, kas veica tiešām fantastiskus akrobātiskos trikus pie stieņa. Pamanīju, kā sievas acis iemirdzas no sajūsmas, redzot, kā tas dejotājs izpilda savu priekšnesumu. Gaisotne vibrēja no emociju piesātinājuma. Dažas apmeklētājas bija iznākušas medībās. Brīžiem likās, ka esam nonākuši kādā dīvainā, neķītrā pasaulē. Visā šajā dīvainajā notikumā jutu, kā aug vēlme ātrāk tikt līdz viesnīcai un mīlēties, bet nevar taču mukt prom tik agri. Pulkstenis rādīja tikai kādus 10 vakarā. Gājām pie nākošās skatuves, gar stendiem, kur izlikti visādi mīlas rotaļām paredzēti rīki un spēļmantiņas. Visu to redzot uzbudinājums auga. Kāda meitene pagāja garām īsos svārciņos, kas knapi nosedza apaļumus. Nodomāju – skaisti, iekārojami, un jo skaistāk, ja tiek atstāta vieta fantāzijām.

Tā staigājot no vienas vietas uz otru, pasēžot pie galdiņa, izbaudot kādu kokteilīti, nemanot bija paskrējis laiks. Nogurums arī piezadzies. Galu galā nav pierasts, kad kā agrāk jaunībā varējām pa danču plačiem naktīm izpriecāties. Ap diviem naktī devāmies uz likteņa piespēlēto viesnīcas numuriņu.

Pie durvīm jau likās, ka no noguruma kā kritīšu gultā, tā izbaudīšu miegu līdz rītam. Kamēr atbrīvoju savu ķermeni no drēbēm, mīļotā jau bija pamanījusies iešmaukt dušā. Vilkos arī es uz vannas istabu. Domāju: «Tikai apskalošos un uz gultu.» Iegāju pa durvīm. Laikam nedēļu ilgusī priekšspēle bija darījusi savu.

Ieraudzīju mīļoto kailu mazgājamies. Krūtis. Dibens. Nodomāju: «Ak dievs, kā es viņu gribu!»

Iekāpu dušas kabīnē. Kopā mazgājāmies. Skūpstījāmies. Skūpsti pēkšņi likās maigāki un saldāki nekā parasti. Un tad jau gulta ... nu laikam uzbudinājums bija sajaucis prātu. Skūpsti un bučiņas lija kā no pārpilnības raga. Krūtis, kaklu, plecus ... un zemāk ... un zemāk ... tuvāk tai vietiņai, ko tajā brīdī gribēju izbaudīt visvairāk. Tik burvīga garša. Smarža. Tā vien var smaržot uzbudināta sieviete. Mana mīļotā. Drīz jau saplūdām kaislīgā mīlestību un pieķeršanos apliecinošā brīnumā, kas prātus un ķermeņus aiznesa uz visaugstāko baudas virsotni.

Tajā naktī vēl divas reizes mēs mīlējāmies un izbaudījām to, ko bijām jutuši iemīlēšanās periodā. Liekas, es viņā pēc tās nakts iemīlējos vēlreiz.

Komentāri (17)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu