Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Erotiskie stāsti: mans ķermenis slāpa pēc šā mačo (34)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: flickr.com/ xlordashx

Zinot to, ka, esot divatā, kur satiekas divas dvēseles, mirklis un kaifs, iepriekš par visu tika padomāts - noskaņojums, atbilstoša atmosfēra, romantiska ar mīlas dziesmām mūzika. Satikās divas dvēseles, mirklis un kaifs.

Sākās viss ar maziem, gandrīz nepieskaramiem skūpstiem, tādiem kaislīgiem, daudzsološiem. Tā bija priekšspēle mūsu nezināmajām fantāzijām, kas sekoja. Pamazām izbaudīju viņa skūpstu garšu. Kur garšas buķete lika arvien vairāk un vairāk uzbudināties. Sākumā lomu uzņēmās viņš. Te maigs, te nedaudz mežonīgs. Mans ķermenis slāpa pēc šī mačo, vēlēdamies, kaut viņš mani

paņemtu savās skavās un darītu neiedomājamo ar savu burvju nūjiņu,

kas tā prot iekvēlināt! Mani krūšu galiņi kliedza skaļāk un skaļāk, lai pieskaras vēl un vēl. Savukārt es jutu viņa stingro, piebriedušo, mani gribošo «burvju nūjiņu».

Es sajutu savas erogēnās zonas, slīdot viņa pirkstiem gar manu augumu, ļaujot manam ķermenim ietrīsēties. Nopūtas un vaidi uzkurināja mūs vēl vairāk. Nenociezdamās es pārņēmu iniciatīvu savās rokās, un viņš pakļāvās. Ar lūpām no kakla zonas slīdēju zemāk un zemāk, jūtot vissīkāko viņa labsajūtas kustību un to, ka viņš var eksplodēt jebkurā brīdī un gatavs ietriekties manī. Kā bitīte ar lūpām lidinājos apkārt ap viņa sārto galviņu, kas mētājās no viena uz otru sānu. Uz augšu, uz leju, vēlēdamās, lai lūpas skar šo purpursārto galviņu. Un apņem savās lūpu skavās.

Es iekliedzos, viņš apgāž mani, neko nejautājot, iedrāžas kā viesulis, padzenot visu, kas tam gadījās ceļā. Ne vairs mani vārtiņi, ne atlasa pušķītis traucēja.

Tik «G» punktiņš sarosījās.

Bet tas bija viesmīlīgs, teikdams: o, parotaļāsimies, un ļāvās baudpilnam kārdinājumam. G burtiņam, apmaiņā pret orgasmu, nekas nebija pret padraiskošanos. Nekas nebija svešs, pazīstama garša, burvju nūjiņas garums. Nu, zinot, kas sekos tad, kad viesulis nāks virsū trīsēdams, kliegdams, visi muskulīši, kas gadījās ceļā, bija viesmīlīgi, spēja pielāgoties, būt elastīgi. Un par patīkami mežonīgu ielaušanos šajā mīkstajā, uzkurinātajā istabiņā nebija piemērots sods, apmaiņā pret kvēliem skūpstiem.

Mūsu prelūdija turpinājās aizvien plašākos diapazonos, gan garākām, gan īsākām pauzēm, kur taktsmērs bija mainīgs. Te uzsvars uz pirmo, te otro grūdienu. Nebeidz, vēl nebeidz, paildzini šo brīdi. Manam vaidam izskanot, viņš arī kliedz, līdz mēs sasniedzam prātam neaptveramu orgasmu, kas bija tik spēcīgs, ka vietas neatlika ne kautrīgumam, ne kādām citām domām.

Mūsu vaidi, skūpsti, apskāvieni, bija mūsu izdomāta melodija,

kur es biju viņa stīga. Viņš mani noskaņoja aizvien augstākai un augstākai baudas notij. Šis vīrietis, kam piederēja burvju nūjiņa, ir tik mīļš, maigs, un reizēm mežonīgs. Par šīm sajūtām, ko spēj man sniegt, par romantisko gaisotni, arī mežonīgu, dažreiz bezkaunīgu uzdrīkstēšanos, kas uzkurina asinis, es viņu tik ļoti mīlu!

Ligita

Komentāri (34)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu