Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Erotiskie stāsti: biju neķītrā dejotāja (13)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.flickr.com

Torīt pamodos viena pati gultā ar domām par to, kā mans vīrietis man iekožas dibenā, uzplikšķina pa to...Tāpēc sapratu, ka tik ļoti man ir vajadzīgi viņa pieskārieni, un gribēju palutināt arī viņu. Zināju, ka viņš ir darbā, un aizsūtīju viņam sms: «Šovakar varētu nedaudz papriecāties.»

Uz sms nesaņēmu atbildi, bet jau uzreiz saplānoju, kā viņu pārsteigšu. Sameklēju skapī savus īsos svārciņus, garās zeķes un zeķturus, un, protams, seksīgu vestīti. Piemērīju un sapratu: lai viss būtu kā vajag, vēl nepieciešamas melnas augstpapēžu kurpes.

Gribēju būt viņa «netīrā dejotāja».

Kad pienāca vakars, viņš savās mājās mani sagaidīja sveču gaismā, it kā būtu paredzējis manas vēlmes. Biju uzvilkusi rudens mēteli, lai tas pienācīgi noslēpj pārsteigumu un lai man nebūtu auksti, kamēr aizeju pie viņa.

Noģērbu mēteli, un viņam pavērās kārdinošs skats, jo caur melno vesti manas

krūtīs izspiedās kā saldējuma bumbas.

Es metos viņam virsū dejot klēpja deju. Tad pavēlēju viņam: «Uzplikšķini man pa dibenu!» - un šī pavēle negaidot tika izpildīta. Tad nemanot jutu kāri nogaršot viņa konfekti, ļoti gribēju viņu iepriecināt, jo zināju, ka arī viņam patīk sniegt man orālo baudījumu.

Atvēru viņa džinsa bikšu slēdzēju, un manam skatam pavērās viņa piebriedušais falls. Tas ir tik perfekts, ka nevar negribēt to samīļot. Tad viņš mani paņēma aiz gurniem un piecēlās kājās. Viņš lūdza mani pietupties, un es ar prieku izpildīju viņa lūgumu. Pēc karstiem skūpstiem un kodieniem es sajutu viņu sevī. Tas bija neaprakstāmi, jo

jutos reizē gan kā pavēlniece, gan kā pakļautā.

Viņš sagrāba savā saujā manus matus, un mūsu neķītrā nakts izvērsās par zvaigžņu nakts izjādi.

xxx

Komentāri (13)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu