Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Erotiskie stāsti: pirmā nakts ar jauno mīlas objektu (21)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: flickr.com/Foxtongue

Īstais vakars ir klāt. Apakšveļas korsete, kura skapī nogulēja vairākus gadus, pēc pāris stundām piedzīvos savu pirmo iznācienu, Viņa apbrīnu un pieskārienus… Melnais, sārtām rozītēm klātais apģērba gabals viegli piekļāvās Mirandas ķermenim.

Pirmo reizi mūžā viņa uzdrīkstējās uzvilkt garās zeķes, piestiprinot tās korsetes zeķturiem. Tik savādi, ka kājstarpi nesedza zeķubikšu kārta un ziemas aukstumā apakšā varēja sajust vēsu gaisa plūsmiņu. Tas bija tik erotiski un sniedza vieglu uzbudinājumu un kņudoņu kājstarpē. Viņu sildīja vien garš mētelis un prātu pārņēma reibinošs uztraukums, jo

šovakar pirmo reizi viņa nodosies kaislīgai naktij ar savu jauno mīlas objektu.


Miranda piespieda Viņa durvju zvanu pogu, un te nu Viņš stāvēja - no dušas, svaigi smaržojošs un nedaudz apjucis. Filma un vakariņas piepeši palika otrajā plānā, jo kaisles pārņemtais pāris metās viens otram virsū. Mēnesi pazīstami un izsalkuši viens pēc otra, abi iekrita gultā. Viņa siltā plauksta paslīdēja Mirandai zem svārciņiem… zeķes sevi attaisnoja.

Miranda bija spēcīgi uzbudināta, un jūtamais miklums apakšā signalizēja savas vēlmes.

Viss pārāk spēcīgi tika rauts nost, un korsete apbrīnošanu tā arī nepaguva piedzīvot. Tā pietiekami lielā ātrumā tika atbrīvota no Mirandas ķermeņa un aizlidoja nezināmā virzienā. Karsti skūpsti klāja visu Mirandas ķermeni. Viņa neatceras, vai tobrīd skanēja mūzika vai bija ieslēgts televizors, dzirdamas bija vienīgi skaļas abu elsas no baudas, kas nesa abus vētrainā un nesaprotamā aizmirstības vilnī.

Mirandas krūšu gali bija piebrieduši un sasniedza jutības augstāko līmeni, to sajuzdams,

Viņa mēles gals, gluži kā čūskulēnam, šaudījās pa Mirandas visintīmākajām ķermeņa daļām…


Ceturtdaļstundas kaisle likās, ka velkas mūžīgi, tā bija tik stipra, ka ne Miranda, ne Viņš nespēja sasniegt kaisles augstāko virsotni. Viņi bezspēkā apstājās, lai atpūstos un pēc brītiņa varētu turpināt apmierināt viens otra pulsējošo ķermeni. Maigumam šeit nebija vietas, vien spēcīga kaisle ar vēlmi iegūt otru pilnībā.


Miranda

Komentāri (21)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu