Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Erotisko stāstu konkurss: Vai nebūs jau gana izvirtību? (53)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: flickr.com/YouthfulSins

Viņš ienāca istabā, neko nenojaušot, un tur jau viņa bija. Slēpjoties aiz durvīm. Viņa tās skaļi aiztaisīja, atklājot sevi skatienam. Viņa bija tērpusies ādas kostīmā, kas sastāvēja no šņorēm, viscaur bija redzams viņas kailais ķermenis, tik vietām piesegts ar ādas siksnām.

Rokās viņai bija ādas pātaga, kuru viņa nedaudz nerātni šūpoja. Tā bija viņas fantāzija, un šonakt viņai bija lemts sapņu piepildījums. Istaba bija pildīta ar svecēm, kas dega un piepildīja istabu ar nelielu gaismu. Gaiss bija elektrizēts, jo viņi abi saprata, kas sekos. Viņa piegāja viņam klāt un ar māņu kustību papurināja pātagu, tādā veidā pavēstot viņam, kurš šonakt būs valdnieks. Protams, tā bija viņa.
- Gultā, marš! - viņa pavēlēja.
Nedaudz satraucies par notiekošo, viņš paklausīja un viegli atgūlās gultā uz leopardraksta palagiem.
- Vai man būtu jāsatraucas? - viņš prasīja.
- Kuš! - viņa pavēlēja, novicinot pātagu tā, ka visā istabā atbalsojās tās dobjais plīkšķis.
Viņa sāka viņa izģērbšanu. Lēnām novelkot viņa kreklu, viņa skūpstīja viņa plecus un krūšu muskuļus. Viņa izbaudīja katru skatienu, kas pavērās, izģērbjot vīrieti.

Gaiss sāka pildīties ar dzirkstelēm, kas radās, abiem uzbudinoties.


Viņa bija maza auguma, ar tvirtām krūtīm un stingru, apaļu dibenu. Ar nelieliem spēka paņēmieniem viņa iegrūda viņu dziļāk gultā un izvilka no palaga apakšas melnas ādas šņores. Lēnām ar koķetām kustībām viņa sāka viņa piesiešanu. Abas rokas tika rūpīgi piesietas pie gultas galiem. Atrodoties gultā, viņa piecēlās kājās un pagriezās ar muguru pret viņu. Noliecoties, lai sniegtos pie viņa potītēm, viņa

atklāja savu biksīšu maģisko pielietojumu. Tām nebija dibena daļas.


- Ū! Tas tik ir kaut kas! - viņš sajūsmā brīnījās par uzbudinošo skatu.
- Vai es atļāvu runāt? - viņa stingri noteica.
Tā turpinot siet viņa kājas pie gultas galiem, viņa grozīja dibenu, atklājot maģisko skatu viņa acīm arvien vairāk. Viņam tas patika, pat vairāk nekā patika,

viņš bija ekstāzē un pilnībā gatavs visu veidu seksa rotaļām.


Uzsēžoties uz viņa jāteniski, viņa aizsēja viņam acis. Tas bija satraucoši un interesanti. Neko tamlīdzīgu viņš iepriekš nebija piedzīvojis. Tas viņu vilināja. Viņa viņu vilināja.
Viņa pasniedzās pēc šķērēm, kas stāvēja uz naktsskapīša, un ar lēnām un vieglām kustībām pieglauda tās viņa miesai. Viņš sarāvās, jo izjuta auksta metāla pieskārienu savai miesai. Viņa ķermeni pārņēma vieglas trīsas, kas radīja zosādu. Viņa krūšu gali kļuva stingri un cieti. Ar lēnām kustībām viņa virzīja šķēres uz leju, līdz sasniedza viņa piebriedumu. Tas bija vienlaikus biedējoši, bet arī uzbudināja. Viņa maigi sagrieza viņa bokseršortus, atklājot sev skatu uz viņa locekli.

- Vai nebūs jau gana izvirtību? - viņš jautāja, pēc kāda laika saprotot, ka drīz varētu kulminēt no viņam sagādātās baudas.
- Vai jūs, mister, nevēlaties turpinājumu? - viņa jautāja.
- Vai ir paredzēts arī turpinājums? - viņš, patīkami pārsteigts, jautāja.
Viņa piecēlās kājās. – Bet protams, - viņa teica.

Atšņorējot vienu no šņorītēm, ar ko bija sastiprinātas kopā viņas biksītes, viņa atklāja viņam savu baudas vietu. Tā bija mitra un pilnīgi gatava. Viņa uzsēdās viņam virsū jāteniskā pozā un sāka kustēties maigi un lēni. Ar katru nākamo kustību viņa kustējās arvien ātrāk un ātrāk, līdz brīdim, kad spēki bija jau gandrīz izsīkuši. Viņam tas patika, un viņš to

izbaudīja ar katru viņas kustību arvien vairāk un vairāk.

Ar ātrām kustībām atsienot viņa rokas, viņa ļāvās apskāvieniem, kurus tās radīja. Viņa trīcēja un baudīja šo divvientulību. Viņai tas patika un sagādāja baudu. Katrs viņa pieskāriens izraisīja viņā trīsas. Viņš pieskārās viņas krūtīm. Glāstīja tās un satvēra ciešāk. Viņš skūpstīja viņu tā, kā neviens nebija viņu skūpstījis - maigi, bet tai pašā laikā kaislīgi.

Skaņas, ko viņa izdvesa, bija baudas pilnas. Ik pa brīdim viņa mudināja dziļāk. Viņš pakļāvās un sekoja norādēm. Viņi abi bija tuvu kulminācijai. Abu nosvīdušie ķermeņi kustoties radīja skaņas, kas piepildīja telpu ar arvien lielāku uzbudinājumu. Viņi kustējās arvien straujāk līdz mirklim, kad viņa iekliedzās no baudas viļņa, kas pārgāja pār viņas ķermeni. Viņa bija sasniegusi kulmināciju, taču turpināja kustības. Viņš izbaudīja šādu sievietes žestu, jo iepriekš to nebija pieredzējis. Pēc neilga laika arī viņš beidza. Tas bija fantastiski. Tas bija kaut kas vēl līdz šim nepiedzīvots. Viņi atslīga bezspēkā viens virs otra, nekustoties. Istabas klusumā varēja dzirdēt abu pierimušo elpošanu.

Tā viņi gulēja pāris minūtes, neko nesakot.

Lāsma

Komentāri (53)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu