Valsts prezidenta vizīte Krievijā izmaksāja 18 200 latu (18)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Valsts prezidenta Valda Zatlera oficiālā vizīte Krievijā izmaksājusi 18 200 latu, informēja prezidenta preses sekretāre Ilze Rassa.

Valsts prezidenta kanceleja par čarterreisa lidojumu Rīga-Maskava-Sanktpēterburga-Rīga samaksāja 7650 latu, lai gan kopējās čarterreisa izmaksas bija 54 531 lats, no kuras atlikušo daļu sedza uzņēmēji un mediju pārstāvji.

Par transporta nodrošinājumu pavadošajai un mediju delegācijām Maskavā un Sanktpēterburgā kanceleja samaksāja 1482 latus.

Vizītes dienas naudas apmērs bija 1395 lati, bet ceļojuma apdrošināšana izmaksāja 28 Ls. Savukārt par viesnīcas izdevumiem tika samaksāti 604 lati, lai gan jāņem vērā, ka viesnīcu izmaksas par oficiālo delegāciju sedza Krievijas puse.

Kanceleja sedza arī Latvijas vēstnieka Krievijā Edgara Skujas un viņa kundzes rīkotā koncerta un pieņemšanai nepieciešamo telpu nomas izmaksas - 5985 latus un samaksāja 1055 latus par ziediem.

Jau ziņots, ka Zatlers pagājušajā gadā no 19. līdz 22. decembrim atradās vizītē Krievijā, kurā tikās ar Krievijas augstākajām amatpersonām un piedalījās vairāku starpvalstu līgumu parakstīšanā. Prezidents pēc vizītes secināja, ka tā ir devusi zaļo gaismu kontaktu dibināšanai visos līmeņos.

Komentāri (18)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu