Rundālē vēlēšanu iecirkņi būs pieejamāki

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.bauskasdzive.lv

Rundāles novadā no četriem vēlēšanu iecirkņiem trīs turpmāk atradīsies citās vietās. Tas darīts, lai uzlabotu iecirkņu pieejamību, skaidro novada vēlēšanu komisijas priekšsēdētāja Kristīne Brūvele.

354. vēlēšanu iecirknis turpmāk atradīsies bērnudārzā «Mārpuķīte». Tur tas pārvietots no Saulaines profesionālās vidusskolas, kur balsošana notika koridorā un līdz iecirknim vēlētājiem bija jāpārvar kāpnes.

Tas bija grūti vecākiem ļaudīm un neiespējami cilvēkiem ar īpašām vajadzībām. Līdzīga situācija bija arī Rundāles novada pārvaldes ēkā Pilsrundālē un Svitenes pagasta pārvaldē, kas 2013. gadā tiks rekonstruēta.

Tāpēc turpmāk Pilsrundālē vēlēšanu iecirknis būs vidusskolas ēkā, bet Svitenē – saieta namā. Agrākajā vietā paliek 361.vēlēšanu iecirknis Viesturu pagasta Bērstelē, kur tas atrodas tautas namā.

Vēlēšanu komisijas lēmumu 28. decembrī apstiprināja Rundāles novada domes deputāti. Tuvākās būs pašvaldību vēlēšanas 2013. gada 1. jūnijā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu