Radošā darbnīca ar Lienu: kā noformēt pudeli (6)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Otto / TVNET

TVNET Sievietēm sadarbībā ar mākslinieci Lienu Kalnu visu decembri dalīsies idejās, kā paši varam pagatavot dažādus Ziemassvētku dekorējumus no lētiem, iespējams, pat mājās jau esošiem materiāliem. Šoreiz pastāstīsim, kā noformēt pudeli ātri un viegli.

Nepieciešams: pudele; lokāma drāts, kura apdarināta ar pūkainu materiālu; papīra salvete; šķēres.

Patiesībā šeit viss notiek pavisam vienkārši - ar nelielu roku veiklību un pacietību drīz vien paši varēsiet izveidot ļoti amizantu pudeles noformējumu, kurš lieliski derēs Ziemassvētku laikā, ejot ciemos.

Šoreiz pudeli mēģināsim pārveidot par nebēdnīgo Ziemassvētku briedi Rūdolfu.

Briedim ir ragi, kas tad arī būs galvenais uzsvars šajā pudeles dekorēšanas procesā: mums jāizloka no drāts ragi. Viegli aplokām ap pudeles kakliņu drāti, sasienam to mezglā. Vēlams pirms tam nomērīt, lai abi drāts gali ir vienlīdz gari.

Foto: Mārtiņš Otto / TVNET

Kad nogriežam galus vajadzīgajā garumā, pārpalikumus aplokām apkārt tai pašai drātij, veidojot tādus kā ragu sazarojumus.

Foto: Mārtiņš Otto / TVNET

Tā kā briedim jādodas ciemos pa sniegu - nepieciešams arī apmetnītis, kuru izveidojam no skaistas, raibas salvetes. Protams, tas var būt jebkāds auduma gabals.

Foto: Mārtiņš Otto / TVNET

PRIECĪGU UN RADOŠU ZIEMASSVĒTKU GAIDĪŠANAS LAIKU!

Komentāri (6)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu