«Ievas pārvērtības» pirms jaunās sezonas sākuma dodas tūrē pa Latviju (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3

Lai iepriecinātu skatītājas, iecienītā TV3 raidījuma «Ievas pārvērtības» radošā komanda kopā ar vadītājiem Gintu Budi un Sonitu Pāvuliņu pirms jaunās sezonas sākuma dosies izbraukuma tūrē. Kopumā tiks apmeklētas piecas dažādas Latvijas pilsētas – Jelgava, Liepāja, Valmiera, Jēkabpils un Preiļi.

Pilsētu tūres laikā notiks gan raidījuma dalībnieču atlase, gan modes mākslinieku meistarklases, kuru laikā būs iespēja uzzināt visu par modes lietām. Padariet dzīvi krāsaināku un ļaujieties «Ievas pārvērtībām», apmeklējot tūrē iekļautās pilsētas jau no 24.novembra!

TV3 raidījuma «Ievas pārvērtības» producente Sandija Miezīte atklāj vairāk par tūres idejas rašanos: «Lai novērtētu, vai sievietei tiešām nepieciešamas pārvērtības, viņa ir jāredz klātienē. Pagājušajās sezonās dalībnieču atlasi rīkojām tirdzniecības centrā Spice, bet uz to pārsvarā atnāca rīdzinieces vai sievietes, kuras dzīvo netālu no Rīgas. Tādēļ šogad esam nolēmuši doties ārpus Rīgas, bet rīdziniecēm atlasi Spicē rīkosim tūres noslēgumā, 15.decembrī. Pasākumā sievietēm būs iespēja ne tikai piedalīties jauno dalībnieču atlasē, bet arī apmeklēt modes mākslinieku Ginta Budes un Sonitas Pāvuliņas meistarklases.»

Mākslinieki iedrošinās sievietes

Par iespēju klātienē satikt skatītājas, priecājas arī modes mākslinieki, raidījuma vadītāji G.Bude un S.Pāvuliņa. «Daudzām sievietēm šķiet, ka viņas ir apdalītas, jo daudzi ar modi un skaistumkopšanu saistīti pasākumi, tajā skaitā arī «Ievas pārvērtību» filmēšana, notiek Rīgā. Un tā ir lieliska atruna kaut ko nedarīt, iegrimt nepamatotā slinkumā, aizbildinoties ar attālumu,» tā G.Bude. Abi mākslinieki cer, ka «Ievas pārvērtību» tūre iedrošinās sievietes. «Gribam, lai sievietes neaizmirst par savu sievišķību, gribam palīdzēt viņām izprast, kā izvēlēties apģērbu konkrēti sev, kā neapjukt lielveikalu piedāvājumos, un pastāstīt par modes aktualitātēm šajā sezonā,» pauž S.Pāvuliņa.

Viss par un ap modi

Dienās, kad «Ievas pārvērtības» viesosies dažādās Latvijas pilsētās, apmeklētājām būs iespēja piedalīties atlasē, lai nonāktu raidījumā un izbaudītu pārvērtības uz savas ādas. Pēc dalībnieču atlases posma noslēgšanās sekos modes mākslinieku meistarklase, kuras laikā ikviena sieviete varēs uzdot sev interesējošus jautājumus un saņemt padomus no skaistumkopšanas speciālistiem. Tās dāmas, kuras nevēlas piedalīties raidījuma «Ievas pārvērtības»atlasē, bet grib būt lietas kursā par novitātēm modē un uzzināt, kā pareizi ģērbties, var ierasties tikai uz otro pasākuma daļu.

Modes mākslinieki G.Bude un S.Pāvuliņa meistarklasē stāstīs par vairākām tēmām:

Kas ir mode un stils?

Ikdienas mode, augstā mode un dresscode;

Kā neapmaldīties modes džungļos - lielveikalu un modes žurnālu piedāvājumos?

Kas ir veselīgs apģērbs?

Kā pareizi veidot savu garderobi, izvēlēties un atrast sev piemērotu apģērbu?

2012./2013.gada rudens–ziemas sezonas modes aktualitātes, praktiski piemēri un padomi.

Ikviena sieviete varēs saņemt atbildi uz viņu interesējošiem jautājumiem.

Raidījumam pārvērtības

Jāpiebilst, ka arī pats raidījums «Ievas pārvērtības» jaunajā sezonā piedzīvos nelielas pārvērtības. Papildus modes mākslinieku padomiem, skapja revidēšanai, veikala apmeklējumam, pārvērtībām pie friziera un grima mākslinieka sievietēm būs iespēja pieteikties arī acu operācijai Lūkina acu klīnikā. Tāpat būs iespēja apmeklēt ajūrvēdas medicīnas centru un saņemt citus skaistumkopšanas un medicīnas pakalpojumus.

Nenokavējiet atlasi!

Ievas pārvērtības Zemgales reģiona kompetenču attīstības centrā būs 24.novembrī no 11:00

Ievas pārvērtības Liepājas Latviešu biedrības namā būs 25.novembrī no 12:00

Ievas pārvērtības Valmieras kultūras centrā būs 1.decembrī no 14:00

Ievas pārvērtības Jēkabpils tautas namā būs 8.decembrī no 14:00

Ievas pārvērtības Preiļu kultūras namā būs 9.decembrī no 14:00

Ievas pārvērtības Rīgā, t/c Spice būs 15.decembrī

Ļaujieties «Ievas pārvērtībām», apmeklējot tūrē iekļautās pilsētas jau no 24.novembra!

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu