Rāviņš melo, ka nav atstājis auto invalīdu stāvvietā (92)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.zz.lv

Valsts policija, izvērtējusi no portāla zz.lv saņemto fotoattēlu, sākusi administratīvā pārkāpuma lietvedību par divu automašīnu novietošanu invalīdu auto paredzētās stāvvietās. Viena no mašīnām ir Jelgavas Domes priekšsēdētāja Andra Rāviņa (ZZS) dienesta «Volvo», turklāt aculiecinieks zz.lv apgalvo, ka no mašīnas izkāpis Jelgavas mērs. A.Rāviņš gan uzsver, ka savu braucamo nolicis «tieši blakus» invalīdu stāvvietai.

Pārkāpumu piektdien ap pulksten 11 fiksējis kāds zz.lv lietotājs brīdī, kad A.Rāviņš ieradās uz LLU Veterinārmedicīnas fakultātes jaunās klīnikas atklāšanas pasākumu Helmaņa ielā Jelgavā. Aculiecinieks apgalvo, ka no mašīnas, kas iebraukta invalīdu auto paredzētajā stāvvietā, izkāpis A.Rāviņš.

Pats Jelgavas mērs uz telefona zvaniem šodien neatbild, bet ar pašvaldības Sabiedrisko attiecību pārvaldes starpniecību sniedz īsu komentāru: «Stāvvietā pie klīnikas ir divas marķētas invalīdu stāvvietas. Mana automašīna bija novietota tām tieši blakus.»

Rāviņa invalīdu stāvvietā novietotā automašīna
Rāviņa invalīdu stāvvietā novietotā automašīna Foto: www.zz.lv

Pēc šī komentāra saņemšanas portāls pašvaldībai nosūtījis tā rīcībā nonākušo attēlu, aicinot paust A.Rāviņa viedokli, ko viņa izpratnē nozīmē skaidrojums «tām tieši blakus».

Par notikušo zz.lv informēja arī Valsts policiju. Tās pārstāve Ieva Sietniece informē, ka policija par šo faktu sākusi administratīvā pārkāpuma lietvedību. Gan A.Rāviņam, gan blakus noliktās mašīnas šoferim, ja apstiprināsies likumpārkāpums, draud 40 latu administratīvais naudas sods.

Komentāri (92)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu