Parīzes autošovā prezentēts Maserati GranCabrio MC

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Maserati kabrioletu klāstu ir papildinājis jauns modelis GranCabrio MC, kurš apvieno no sacīkšu trasēm aizgūtas sportiskas braukšanas īpašības ar stilu un ērtībām, ko sniedz četras pilnvērtīgas sēdvietas.

GranCabrio MC ir radīts, iedvesmojoties no modeļa MC Stradale panākumiem, jo daudzi klienti ir atzinīgi novērtējuši, kā šajā modelī ir iemiesotas sacīkšu automobiļu īpašības, TVNET informēja Maserati oficiālā pārstāvja Baltijas valstīs Modena Motors direktors Toms Šimis.

Foto: Maserati

Jaunajam GranCabrio MC ir sportiski agresīva āriene un kopējais garums par 48 mm pārsniedz GranCabrio un GranCabrio Sport izmēru. Pateicoties sacīkstēs gūtajai pieredzei un īpašai aerodinamikas analīzei ar šķidruma palīdzību, aerodinamikas koeficientu (mērot pie ātruma 140 km/h) izdevies uzlabot līdz pat 25%, salīdzinot ar modeļa standarta versiju.

Foto: Maserati

GranCabrio MC ir aprīkots ar 4,7 litru V8 dzinēju. Tā maksimālā jauda ir 460 ZS, bet griezes moments pie 4750 apgriezieniem minūtē sasniedz 520 Nm. Pārnesumkārba, līdzīgi kā citiem Maserati sportiskajiem modeļiem, ir sešu pakāpju automātiskā ZF transmisija. Ar aizvērtu jumtu GranCabrio MC var sasniegt 289 km/h maksimālo ātrumu un līdz 100 km/h paātrināties 4,9 sekunžu laikā.

Foto: Maserati

Arī interjeru ir skāruši diezgan būtiski uzlabojumi. Kā galvenie minami priekšējie sēdekļi, kuri īpaši piemēroti sportiskai braukšanai un to pārveidotais oglekļa šķiedras karkass nodrošina vēl par 2 cm vairāk vietas aizmugurē sēdošo kājām.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu