PVD sodīs «Hotel Jūrmala SPA» par pārkāpumiem ēdināšanā (15)

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pārtikas un veterinārais dienests (PVD) sodīs viesnīcu «Hotel Jūrmala SPA» par atklātajiem pārkāpumiem viesnīcas ēdināšanas uzņēmumā, pavēstīja PVD Sabiedrisko attiecību daļas vadītāja Ilze Meistere.

Viņa informēja, ka, saņemot informāciju no Slimību profilakses un kontroles centra par 16 saslimšanas gadījumiem pēc maltītes ieturēšanas «Hotel Jūrmala SPA», PVD 24.septembrī veicis pārbaudi viesnīcas ēdināšanas uzņēmumā.

Meistere uzsvēra, ka ēdināšanas uzņēmuma pārbaudes laikā no apgrozības izņemti uz vietas sasaldēti gaļas izstrādājumi un zvejas produkti, kuriem nebija nodrošināts atbilstošs marķējums un nosakāms derīguma termiņš. PVD atklājis arī higiēnas prasību pārkāpumus.

Dienesta pārstāve arī norādīja, ka dienests ir sācis administratīvo lietvedību un par konstatētajiem pārkāpumiem uzņēmumam piemēros sodu. Meistere piebilda, ka PVD veic pārbaudes arī uzņēmumos, kas piegādāja izejvielas viesnīcas ēdināšanas uzņēmumam.

Saskaņā ar sniegto informāciju saslimšanu cēloni vēl noskaidro Slimību profilakses un kontroles centrs.

Par notikušajiem saindēšanās gadījumiem ceturtdien plkst.16 mediju pārstāvjus plāno informēt arī «Hotel Jūrmala SPA» Pārdošanas un mārketinga departamenta vadītāja Kristīne Štāla, Latvijas Viesnīcu un restorānu asociācijas prezidents Jānis Naglis, šefpavārs Lauris Aleksejevs, kā arī Jūrmalas domes Tūrisma un ārējo sakaru nodaļas vadītāja Gunta Ušpele.

Komentāri (15)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu