Iznācis septembra Cosmopolitan!

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: cosmo.lv

Veikalu plauktus jau rotā jaunais Cosmo numurs, kura vāka modeles lomā šomēnes lieliskā Ešlija Grīna. Intervijā viņa mūs pārsteidza ar entuziasmu un neatlaidību, jo darbs ir viņas galvenā prioritāte. Aktrise atzīst: «Lai kur tu ietu un ko darītu, tev jāatstāj satriecošs iespaids.» Arī Cosmo šomēnes daudz raksta par darbu un iedrošina tevi jauniem izaicinājumiem. Kā zināms, karjerā labs iespaids nudien ir nozīmīgs, vēl jo vairāk gadījumā, ja esi piekritusi darbam ārvalstu uzņēmumā. Nerakstītie citu tautu likumi atšķiras no mūsējiem, tāpēc Cosmo ceļvedī varēsi izlasīt, kā atrast kopēju valodu ar dažādu nāciju pārstāvjiem, kā pārcelties uz ārzemēm un iejusties svešā vidē, lai neiekļūtu nepatikšanās vai netiktu deportēta.

Šomēnes mēs vēlamies tevi iedrošināt dzīvot vēl skaistāk! Tieši tāpēc 56. lappusē lasi 10 brīvas meitenes priekšrocības – ja nu tev gadījumā aizmirsies, cik forši ir baudīt bezmaksas dzērienus bārā vai tērēt naudu skaistai apakšveļai bez liekiem pārmetumiem no otra puses. Bet, lai partnera meklējumos tu neiekristu nepareizajos tīklos, izpēti četrus vīriešu tipus, kas sākotnēji varētu šķist itin apburoši, taču jau mazliet vēlāk sāk uzvesties kā īsti jefiņi. Par to vairāk – 52. lappusē. Taču,

ja tev jau ir attiecības un reizēm šķiet, ka mīļotais vīrietis pārāk bieži kontaktējas ar bijušo,

atšķir 58. lappusi un iepazīsties ar sešiem scenārijiem, lai pārliecinātos, vai tiešām tur slēpjas kas vairāk. Ja tomēr nevari saprast, vai mīļotā vīrieša kolēģe ir nekaitīga paziņa vai viltīga attiecību jaucēja, ieskaties 60. lappusē – ar Cosmo sarūpēto gidu tu varēsi sīki izpētīt potenciālās sāncenses uzvedību un neitralizēt viņu, ja būs nepieciešams. Savukārt karstākai noskaņai attiecībās tev noderēs «karstie» seksa padomi. Lai kļūtu par «slikto meiteni», tev nav nepieciešams pilns skapis ar lateksa tērpiem un pātagām, pietiks ar brīvu un bezbailīgu attieksmi un Cosmo ieteikumiem 88. lappusē. Pārsteidz viņu jau šovakar!

«Labās meitenes nokļūst debesīs, bet sliktās – kur vien vēlas.» Vai zini, kam pieder šis teiciens? To ir teikusi leģendārā Cosmo redaktore Helēna Gērlija Brauna, kura mūs atstāja šā gada augustā 90 gadu vecumā. Viņa ir bruģējusi ceļu bezbailīgām sievietēm visā pasaulē, cīnījusies par dzimumu līdztiesību, pārvērtusi Cosmo par īstu apvērsumu mediju industrijā un atstājusi arī daudz fantastisku atziņu, no kurām mēs varam mācīties. Iedvesmojies no tām jau 74. lappusē!

Lai arī tu vecumdienās būtu īsta dīva – tāpat kā Helēna, tev derēs uzzināt ilgās dzīves formulu.

Tas nebūs kārtējais raksts par brokoļu ēšanu un sportošanu, bet gan par patiesiem ilga mūža noslēpumiem.

Vai vari iedomāties, kāpēc mēs priecājamies par strauju rudens tuvošanos? Jo tas ir lielisks iemesls, lai jau atkal papildinātu garderobi! Jāatzīst, ka šā rudens modes tendences mēs jau esam paspējušas iemīlēt, un aicinām to darīt arī tevi. Militārās detaļas veidos lielisku saspēli ar tavu sievišķību, greznais rokoko stils liks tev sajust īstu 18. gadsimta elpu, bet futūrisma elementi un rakstu motīvi ļaus spēlēties ar tērpiem atkarībā no garastāvokļa. Akcentu koptēlam piešķirs kāds no fantastiskajiem jaunās sezonas aromātiem vai seksīga un drosmīga rudens frizūra. Gatavojies sastapt daudzus skaudīgus skatienus – tu izskatīsies satriecoši!

Lai tev izaicinājumiem un sasniegumiem pilns septembris!

Tavs Cosmo

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu