Vizīti Latvijā sāks Albānijas parlamenta delegācija (2)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vizītē Latvijā no šodienas līdz 6.septembrim uzturēsies Albānijas parlamenta deputāti un darbinieki, lai iepazītos ar mūsu valsts pieredzi Eiropas Savienības integrācijas procesā, informēja Saeimas Preses dienestā.

Apmeklējot Saeimu, viesi tiksies ar Saeimas Ārlietu komisijas priekšsēdētāju Ojāru Ēriku Kalniņu (V), Saeimas Eiropas lietu komisijas priekšsēdētājas biedru Ati Lejiņu (V) un komisijas sekretāru Igoru Pimenovu (SC), deputātu grupas sadarbībai ar Albānijas parlamentu priekšsēdētāju Ivanu Klementjevu (SC) un grupas deputātiem.

Tāpat paredzētas sarunas ar Saeimas kancelejas direktoru Māri Steinu, Saeimas Juridiskā biroja vadītāju Gunāru Kusiņu, Saeimas starpparlamentu attiecību biroja vadītāju Sandru Pauru, Saeimas Sabiedrisko attiecību biroja vadītāju Leldi Rāfeldi, Saeimas Informācijas nodaļas vadītāju Anitu Dūdiņu, kā arī Saeimas Eiropas lietu komisijas bijušajiem vadītājiem Edvīnu Inkēnu un Oskaru Kastēnu un Saeimas Eiropas lietu komisijas darbiniekiem.

Viesiem paredzēta tikšanās arī ar Ārlietu ministrijas, Tieslietu ministrijas un Pārresoru koordinācijas centra pārstāvjiem.

Albānijas parlamenta pārstāvju delegāciju vadīs Eiropas integrācijas komisijas priekšsēdētājs Ditmirs Bušati. Tās sastāvā ir šīs komisijas priekšsēdētāja biedrs Mesila Doda un komisijas locekļi Arenca Trašani un Taulants Balla, Eiropas integrācijas komisijas un Tautsaimniecības un finanšu komisijas loceklis Šerefedins Šehu, kā arī Juridiskās saskaņošanas nodaļas pārstāvji.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu