Zatlers neprasīs dzīvoklī veikt uzlabojumus un aprīkot ar mēbelēm (37)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Bijušais Valsts prezidents Valdis Zatlers (RP) nerakstīs Valsts prezidenta kancelejai aicinājumu viņam piešķirtajā dzīvoklī veikt interjera uzlabojumus vai aprīkot ar mēbelēm. Tā sacīja Zatlers, skaidrojot, ka viņš dzīvokļa jautājumā "nevienam ar savām prasībām nav uzbāzies».

Viņš skaidroja, ka ar jautājumiem par mēbelēm un interjera uzlabojumiem ir jāvēršas prezidenta kancelejā, kuri ir atbildīgi par šīm lietām. Zatlers arī norādīja, ka viņam izvēlētais dzīvoklis vēl nav nopirkts.

Zatlers piebilda, ka nevēloties šos jautājumus turpmāk komentēt.

Jau ziņots, ka bijušā prezidenta vajadzībām atbildīgā komisija konkursā izraudzījusies dzīvokli Elizabetes ielā. Īpašuma platība ir 195,33 kvadrātmetri, bet pirkuma cena - 484 934 lati. Dzīvoklis pieder uzņēmējai Irēnai Pulkinenai. Šis dzīvoklis arī līdz šim tika īrēts Zatlera vajadzībām.

Zatlera dzīvokļa iegādē iesaistītās puses iepriekš nesniedza skaidru atbildi, vai īpašumā pēc tā iegādes vēl tiks veikti remontdarbi, iegādātas mēbeles vai veikti citi interjera uzlabojumi.

Valsts prezidenta kancelejas pārstāvji augusta sākumā atrunājas, ka pašlaik uz šiem jautājumiem nevarot atbildēt, jo neesot informācijas, vai uzlabojumi ir nepieciešami.

Dzīvoklis prezidenta vajadzībām vēl nav iegādāts - Finanšu ministrija dzīvokļa iegādei nepieciešamos līdzekļus - nepilnu pus miljonu latu - pagaidām nav iestrādājusi šā gada budžeta grozījumos. Esot plānots šādu priekšlikumu iesniegt Saeimā, budžeta grozījumus skatot otrajā un galīgajā lasījumā.

Komentāri (37)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu