Nagu laka ... ne tikai nagiem! (14)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.flickr.com

Kā izrādās, ar nagu laku var ne tikai krāsot nagus, bet arī lielā steigā aizlīmēt nelielu caurumiņu zeķbiksēs vai izdarīt daudzas citas lietas.

Lai pogas neiztrūktu

Lai jaunais virskrekls ilgāk būtu nevainojams, uz pogu diegiem var uzpilināt nedaudz caurspīdīgas nagu lakas.

Tad diegs tik ātri nenodils.

Tāpat var izdarīt, kad kreklam tikko piešūta jauna poga.

Paglābjam zeķbikses

Zeķbikses, kam atiris valdziņš, sagādā lielas raizes. Īpaši, ja tas notiek nelaikā, kad jādodas prom no mājas. Taču šo procesu var apturēt uz ilgāku laiku, pagarinot arī vārīgo zeķbikšu mūžu ar nelielu pili nagu lakas. Jāuzklāj nagu laka uz abiem uzrautā valdziņa galiem un jāļauj nožūt. Šis neredzamais labojums apturēs iršanu un saglabāsies pat pēc vairākām uzmanīgas mazgāšanas reizēm.

Pults pogas tumsā spīdēs

Ierasta situācija gaisma istabā jau noslēgta, televizors darbojas, bet pēkšņi nepieciešams televizora skaņu padarīt klusāku vai skaļāku, taču nospiežas nepareizā poga, pārslēdzas cits kanāls. Lai izbeigtu šo kaitinošo taustīšanos, uz biežāk lietotajām TV pults pogām var uzklāt nagu laku, kas tumsā spīd.

Ar fosforizējošu nagu laku var iezīmēt arī atslēgas, atslēgu caurumus un citas tumsā grūti saskatāmas lietas.

Lai mērglāžu atzīmes būtu skaidrāk salasāmas

Lai vieglāk ieraudzīt mērglāzes atzīmes, īpaši, ja kaut kas jāmēra ātri, ar spilgtu nagu laku var iezīmēt svarīgākās tilpuma atzīmes. Vairs nebūs jāmiedz acis, jāgroza krūze pretim gaismai nepieciešamais tilpums būs iezīmēts skaidri!

Atbrīvoties no kārpas

Lai atbrīvotos no kārpas, uzklājiet uz tās nagu laku. Kārpai vajadzētu pazust vai ievērojami samazināties nedēļas laikā.

Saglabāt uz etiķetes rakstīto

Lai pasargātu svarīgo informāciju uz recepšu zāļu pudelītēm, apklājiet etiķetes ar caurspīdīgu nagu lakas slāni. Tad informācija uz pudelītēm neizsmērēsies, pat ja nāksies tās ņemt ar slapju roku.

Glābjam koka pakaramos

Ja uz koka pakaramajiem izveidojušās skabargas un skrāpējumi, vēl nevajag steigt tos mest laukā. Uz cietušajām vietām var uzklāt nedaudz nagu lakas, un virsma atkal kļūs līdzena, mēteļu odere vairs netiks apdraudēta.

Komentāri (14)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu