Starptautiskā modeļu konkursa «Baltic Beauty Contest 2012» fināls (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ar vērienīgu modes skati svētdien, 22.jūlijā, noslēdzies starptautiskā modeļu NEW FACES konkursa «Baltic Beauty Contest 2012» Latvijas pusfināls.

Ar starptautisko modeļu konkursu «Baltic Beauty Contest 2012» tā organizators, Latvijas modeļu aģentūra «Natalie», turpina ilglaicīgo modes industrijas projektu Baltijas, Skandināvijas un Austrumeiropas valstu reģionā, kas guvis lielu interesi un atsaucību no modeļu aģentūrām lielākajās modes metropolēs visā pasaulē. Pirms izšķirošā fināla visās dalībvalstīs tiek rīkoti modeļu atlases pusfināli.

«Baltic Beauty Contest 2012» Latvijas pusfināls ar Jūrmalas Domes atbalstu notika «Hotel Jūrmala Spa» un noslēdzās ar iespaidīgu modes skati no viesnīcas terases līdz Jomas ielai, dodot iespēju izbaudīt pasākumu Jūrmalas iedzīvotājiem un viesiem. Papildus visi interesenti varēja vērtēt dalībnieču pirmo profesionālo fotosesiju, kas norisinājās uz Jomas ielas un Jūrmalā. Konkursa dalībnieces efektīgi defilēja pašmāju modes dizaineru tērpos, ko nodrošināja Latvijas modes mākslinieku pārstāvniecība «KLASE» ar tādiem pazīstamiem zīmoliem kā Aleksandrs Pavlovs, Deniza, Paiya, Camene, Modris Klingenbergs un Ginta Sičeva ar ekskluzīvām ādas rotaslietām, kā arī Vogue saulesbrillēm.

Starptautiskā modeļu konkursa «Baltic Beauty Contest 2012» fināls tiks rīkots šā gada rudenī un norisināsies no 6. līdz 10. novembrim Jūrmalā. Kopā finālā tiks gaidītas 25 dalībnieces no Baltijas valstīm, Zviedrijas, Krievijas, Ukrainas, Baltkrievijas, Polijas un Austrijas. Konkurss ietvers dažādas ar modes defilē un fotografēšanos saistītas aktivitātes, kas papildinās konkursa dalībnieču profesionālās iemaņas, un noslēgsies ar iespaidīgu fināla šovu 10. novembrī.

Konkursa uzvarētāja saņems Gada Modeles titulu un galveno balvu – vērtīgu sadarbības līgumu ar starptautiski pazīstamu modeļu aģentūru. Vēl piecas finālistes saņems sadarbības līgumus ar modes industrijā vadošajām modeļu aģentūrām no Milānas, Parīzes, Londonas, Barselonas, Hamburgas un Tokijas, kuru pārstāvji veidos «Baltic Beauty Contest 2012» žūriju. Pagājušā gada konkursā galveno balvu 100 000 eiro līgumu ar modeļu aģentūru «JOY» ieguva sešpadsmitgadīgā Paula Kigitoviča no Latvijas.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu