Latvijā līderis bez pārmaiņām - «Ledus laikmets 4» (14)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Latvijas kinoteātros jau otro nedēļu pēc kārtas par skatītāko filmu kļuvusi animācijas filma «Ledus laikmets 4: Kontinentu dreifs» («Ice Age 4: Continental drift»), ziņo «kinokino.lv». Apmeklētības kritums bijis ļoti simbolisks. To noskatījušies 15 211 cilvēki, tādējādi šī filma kļuvusi par vienu no ļoti nedaudzajām, kurai Latvijā izdodas divas nedēļas nogales pēc kārtas savākt vismaz 10 000 skatītājus. Kopējais pārdoto biļešu skaits jau šobrīd sasniedz teju 50 tūkstošus.

Arī tālāk bez pārsteigumiem, jo ar prognozēto apmeklētības līmeni otrajā vietā atrodas vienīgais nedēļas jaunums - jaunā supervaroņu filma «Apbrīnojamais Zirnekļcilvēks» («The Amazing Spider-Man»). Šo grāvēju noskatījušies 5647 cilvēki.


Pateicoties vēsajiem laika apstākļiem, apmeklētības kāpumu uzrādījusi animācijas filmas «Madagaskara» trešā daļa «Madagaskara 3» («Madagascar 3: Europe's Most Wanted»). Šoreiz to noskatījās 2510 cilvēki, bet kopējais skatītāju skaits jau šonedēļ sasniegs 90 tūkstošus.

Arī tālāk topā seko filmas ar apmeklētības kāpumu.

Ceturto vietu ieņem «Maģiskais Maiks». Šī filma uzrunājusi 1114 skatītājus. Filma ar Teitamu un Metjū Makonahiju galvenajās lomās vēsta par īstu vīriešu draudzību striptīza dejotāju pasaulē. Galvenajā sieviešu lomā - Olīvija Manna (Olivia Munn).

Piecnieku noslēdz «Snow White And The Huntsman» («Sniegbaltīte un mednieks») ar 997 skatītājiem tās sestajā nedēļas nogalē uz ekrāniem.

www.kinokino.lv

Komentāri (14)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu