Doļģe un 100 citu velosipēdistu dodas labdarības braucienā (8)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

5. jūlijā teju 100 velosipēdistu, tostarp tādi sabiedrībā zināmi cilvēki, kā Elīna Doļģe, Dace Grimze, Toms Alsbergs, Toms Ērenpreiss, Ingemārs Dzenis, Uģis Olte, Dzintars Dreibergs u.c pulcējās labdarības velobraucienā SOS bērnu ciematu atbalstam. Tā maršruts tika veidots, savienojot divus no populārākajiem Rīgas vasaras atpūtas un izklaides centriem. Brauciens sākās Kaņepes Kultūras centrā, bet noslēdzās Kalnciema kvartālā.

Velobrauciens notika Samsung Iedvesmas skrējiena akcijas Hope Relay ietvaros. Pievienoties šai akcijai un tādējādi papildināt ziedojumu bērniem SOS ciematu audžuģimenēs var ikviens, kurš savā viedtālrunī lejuplādējis Hope Relay aplikāciju, kas izveidota īpaši Iedvesmas skrējienam, kas veltīts SOS bērnu ciematu atbalstam.

«Man ir ļoti svarīgs mērķis un iemesls, un šajā gadījumā iemesls iesaistīties Iedvesmas skrējiena akcijā ir labs, jo tā mēs varam palīdzēt citiem. Vēl vairāk – šajā labdarības akcijā nekas faktiski nav jādara – tikai un vienīgi savās ikdienas gaitās jālieto aplikācija. Vienkārši un labi. Dodamies iedvesmas skrējienā, gājienā vai braucienā ar riteni un palīdzam SOS bērnu ciematiem,» stāsta Elīna Doļģe.

Vēl līdz jūlija vidum Samsung ziedos 1 eiro par katriem 3 noskrietiem, ar velosipēdu nobrauktiem vai citādi aktīvi veiktiem un ar aplikāciju Hope Relay reģistrētiem kilometriem. Aplikācija bez maksas pieejama Samsung Apps, Google Play un App Store.

Samsung Iedvesmas skrējienā Hope Relay līdz šim savākti vairāk nekā 13 500 eiro SOS bērnu ciematiem un gandrīz 40 000 kilometru.

Komentāri (8)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu