Seksa var būt arī par daudz! (36)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: flickr / Drake

Kas gan būtu vasara bez spontānām draiskulībām kopā ar savu mīļoto pļavā, siena kaudzē, pludmalē vai turpat vien savas mājas buduārā, vai ne? Jautājam ginekoloģei Svetlanai Ozoliņai, kādas ir pazīmes, kas liecina, ka seksa ir par daudz, un ko darīt, lai mazinātu iespējamo diskomfortu?

Ja sieviete jūtas labi un viņai, piemēram, ir stiprais seksuālais konstitūcijas tips, tad seksa par daudz nevar būt. Te gan, protams, jāieklausās pašai sevī. Mīlēties pienākuma pēc nevajadzētu, tikai tad, kad sieviete jūt vēlmi pēc tuvības.

Sūrstēšana dzimumorgānu apvidū var būt viena no pazīmēm, kas liecina – esi bijusi īpaši aktīva guļamistabā. Iespējams, tas ir mehāniskas berzes rezultātā vai diskomforts rodas no prezervatīva.

Tā var būt, un tas ir gluži normāli. Pastiprinātu uzmanību kairinājumam tur lejā vajadzētu pievērst, ja vairākas dienas pēc mīlēšanās diskomforta sajūta turpinās. Varbūt tā ir kādas seksuāli transmisīvās slimības pazīme.

Kādēļ reizēm pēc seksa jūtamas sāpes mazajā iegurnī? Smaguma sajūta vēderā?

Visbiežāk tā ir pazīme, kas liecina, ka sieviete nejūt pilnīgu apmierinājumu dzimumakta laikā.

Ja nav bijis orgasms, mazajā iegurnī var veidoties asiņu sastrēgums, kas pēcāk veido smaguma sajūtu, paplašinātas vēnas un pat sāpes. Ja mani šīs pazīmes, ir laiks izrunāties ar savu mīļoto un pastāstīt, kā tu vēlētos, lai viņš tevi apmierina.

Tāpat no pārmērīgi intensīvas dzimumdzīves var veidoties tā sauktais medusmēneša cistīts. Tas nozīmē – urinācijas laikā sieviete var just spēcīgas sāpes. Lai no tām pēc iespējas ātrāk atbrīvotos, uz laiku seksam jānododas mērenāk, kā arī vēlams dzert urīndzenošas tējas. Efektīvas ir arī dzērvenes (vai dzērveņu tabletes, kas nopērkamas aptiekās). Tām piemīt urīnceļu veselību uzlabojošas īpašības.

Komentāri (36)CopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu